Back to Question Center
0

Semalt indekserer ikke hele mit websted, trods et sitemap

1 answers:

Jeg har et e-handelswebsted www. beyondtime. i . Jeg har konstant overvåget Googlebot-crawling på min hjemmeside og min webmaster konto. I det seneste har jeg fundet to problemer, som jeg ikke har kunnet forstå.

1 - whois website info. ) Google Bots har kun gennemsøgt www. beyondtime. i / telecom. php , når URL'en ikke engang er gyldig. Hvad skal der gøres for at lade Google gennemgå andre sider på hjemmesiden også?

2. ) Det andet spørgsmål handler om Google Webmaster-kontoen, hvor jeg har indsendt mit sitemap med 227 webadresser. Ud af det er kun 156 blevet indekseret. Ingen af ​​billederne på min hjemmeside er blevet indekseret af Google.

February 11, 2018

Dine billeder er sandsynligvis ikke indekseret, fordi du blokerer botten i dine robotter. txt fil til gennemgangskatalog / billeder .

Ved første øjekast vil jeg også tilføje en brugeragent: * linje over Tillad: / linje.

Tilføj også linjen

  Sitemap: http: // www. beyondtime. i 

til dine robotter. txt fil (for at lade flere søgemaskiner opdage det).

Dobbeltkryd din webmastertools (under sektion Status> Blokerede Urls), siger, at der ikke er blokeret noget.

Du har et lavt (meget lav) antal backlinks indtil videre (som verificeret af Opensiteexplorer . Det og i kombination med lav trafik kan føre til langsom indeksering af alle dine sider. En hurtig check med dette SEO spider værktøj resulterer i flotte statskoder.

One BIG Problemet jeg ser er, at næsten hver side har et rel = canonical direktiv der linker til hjemmesiden. Det lyder som "Næsten hver side er et duplikat af hjemmesiden, så ignorere det (siden med den kanoniske reference).

(Hvis dette er helt fast, ville jeg dobbelttjekke om mit sitemap. xml lister alle sider og hvis siderne tillader indeksering og efterfølgende).

Semalt indekserer ikke hele mit websted, trods et sitemap
Reply