Back to Question Center
0

Avancerede trin til botnets Forståelse - Semalt Ekspert

1 answers:

Et botnet står for robotnetværk. Det kan defineres som et computernetværk, der er blevet inficeret af en virus, der kaldes malware eller er under kontrol af en botherder. Hver computer, der styres af en bot-herder, betegnes som en bot. Denne angriber er i stand til at sende kommandoer til computerens botnet for at udføre skadelige handlinger.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, forklarer, at angriberen kan udføre de kriminelle handlinger afhængigt af enheder eller omfang af robotter, der har angrebet computernetværket. Bots er i stand til at udføre mere farlige operationer, der ikke kunne opnås med malware. Når botnets kommer ind i computernetværket, kan de forblive i systemet og blive styret af den eksterne angriber. Denne måde inficerede computere kan få opdateringer, der får dem til at ændre deres adfærd meget hurtigt.

Nogle af de handlinger, der udføres af botnets, omfatter:

Email spam

De fleste individer har en tendens til at ignorere dette aspekt, da de føler, at e-mail allerede er blevet et gammelt angrebssag. Dog er spam botnets massive i størrelse og kan angribe overalt. De bruges hovedsageligt til at sende spam eller falske meddelelser, der indeholder malware, der kommer i mange tal fra hver botnet..For eksempel er Cutwail botnet i stand til at sende 74 milliarder meddelelser om dagen. Dette gør det muligt for robotterne at sprede sig og dermed påvirke flere og flere computere hver dag.

DDoS-angreb

Det giver en massiv skala af botnet, der hjælper det med at overbelaste et målrettet netværk med mange anmodninger og dermed gøre det utilgængeligt for brugerne. En person bliver nødt til at betale for at få adgang til computeren, og det sker hovedsagelig til organisationer, enten for personlige eller politiske motiver, og dermed nægter dem at få nogle vigtige oplysninger, og de vil ende med at betale for at stoppe angrebet.

Finansielt brud

Disse botnets er designet til at stjæle midler fra kreditkort og virksomheder. Dette opnås ved at stjæle fortrolige kreditkortoplysninger. Disse omfatter ZeuS botnet, som er blevet brugt til at hjælpe med at stjæle millioner af midler fra flere virksomheder.

Målrettede indtrængen

Disse botnets er små i størrelse og er skræddersyet til at hjælpe angriberne til at komme ind i organisationer og få fortrolige oplysninger fra dem. Disse handlinger er farlige for institutioner, da de målretter mod de mest hemmelige og værdifulde data, herunder forskning, finansiel information, kunders personlige oplysninger og intellektuel ejendomsret.

Disse angribere laves, når bot-herder styrer bots for at styre servere med brug af e-mails, fildeling og andre sociale medier ansøgningsregler eller bruge andre bots til at fungere som et mellemliggende. Når computerbrugeren åbner den ondskabsfil, sender roboterne rapporter til kommandoen, der gør det muligt for bothærderen at overtage og foretage ordrer til den berørte computer.

Botnets er blevet en betydelig cybertrussel, da de er sofistikerede i forhold til andre computervirus, og disse har dybt påvirket regeringerne, firmaerne og de enkelte. Botnets kan styre netværk og få strøm, og de kan føre til massive tab, da de fungerer som indre hackere, der er i stand til at udføre onde handlinger, der ødelægger en organisation.

November 29, 2017
Avancerede trin til botnets Forståelse - Semalt Ekspert
Reply