Back to Question Center
0

Bot, der skriver Wiki-artikler - Semalt Ekspert

1 answers:

Du kan måske tro, at det er ikke rigtigt at skrive 15.000 artikler om dagen, men det er muligt for en svensk, der hedder Sverker Johansson. Ivan Konovalov, Semalt ekspert, fortæller at denne person har oprettet et computerprogram, der kan skrive millioner af artikler. Han skrev over 2,7 millioner Wikipedia artikler og forbløffet verden med hans enorme arbejde. Ifølge Wall Street Journal blev Johansson verdens mest produktive forfatter, og hans bidrag har tegnet sig for 8,5 procent Wikipedia artikler.

Hvordan kan bots skrive mange artikler?

Ifølge Johansson er hans bot i stand til at skrive hundredvis til tusindvis af Wikipedia-artikler om dagen. Han er en videnskabslærer med avancerede grader inden for civilingeniør, lingvistik, økonomi og fysik - buy seo software. Johansson fortalte Wall Street Journal, at hans bot skraber informationen fra flere pålidelige ressourcer og cobbles materialet sammen. Oftest dækker denne software artikler relateret til taxonomien af ​​små dyr som biller og sommerfugle. Det er også i stand til at skrive historier om små byer og landsbyer i Filippinerne.

Johanssons botens navn:

Johanssons skabelse hedder Lsjbot. Denne specifikke bot er bestemt ikke beregnet til at skrive artikler til menneskelige øjne..For eksempel meddelte Associated Press, at det ville bruge bestemte robotter til at skrive hundredvis af indholdsstykker, og forskellige nyhedswebsteder bruger bots til at skrive nyhedsemner på daglig basis. De dækker primært historier relateret til finansiering og sport. På Wikipedia redigeres halvdelen af ​​alle artikler ved hjælp af robotter. Nogle langsigtede redaktører af Wikipedia er ikke glade, fordi ikke-mennesker har skrevet forskellige artikler. Johansson forsvarer imidlertid botten og påpeger, at de artikler, den har skrevet, er præcise og op til mærket.

For eksempel havde Lsjbot skrevet stub artikler om byerne Basey, Filippinerne. Da tyfonen Yolanda ramte landsbyen og forårsagede dødsfald, kunne mange mennesker besøge stubberne og redde et stort antal ofre.

Hvordan virker Lsjbot?

De en million artikler, Lsjbot skrev, er nøjagtige og til det punkt. Denne bot samler data fra forskellige kilder og kompilerer oplysningerne i det format, der passer til Wikipedia. Bot har skabt mere end 454.000 artikler hidtil, og halvdelen af ​​dem er på svensk sprog. Det svenske Wikipedia-samfund lærte lektionen fra forskellige konflikter om artikelskeppende bots, men var nysgerrig efter at vide mere om Johanssons bot. Den svenske Wikipedia-editor gennemgik artiklerne og sagde, at Lsjbot havde gjort et godt stykke arbejde. Han tillod dog ikke denne bot at skrive kontroversielle emner, da Lsjbot ikke kunne mærke mekaniske ting.

Kritik af Johansson's bot:

Mange mennesker kritiserede Johanssons bot, herunder Achim Raschka fra tysk Wikipedia. Han klagede over sætningsstrukturen og sagde, at Lsjbot ikke kunne skrive lange artikler. Denne bot bruger forskellige datasæt, men efterlader forskellige autentiske kilder, mens du skriver noget. Kritikens opside er, at alle udsagn af artikler ikke understøttede ordentlige referencer. Det betyder, at Lsjbot skulle tilføje mange referencer til Wikipedia. Med denne bot bliver det lettere at oprette et stort antal artikler. Men vi har stadig brug for menneskelige redaktører og forfattere til at hjælpe med at præcisere tingene.

November 29, 2017
Bot, der skriver Wiki-artikler - Semalt Ekspert
Reply