Back to Question Center
0

Cool tips fra Semalt On Sådan Bloker Referrer Spam fra dine logfiler

1 answers:

Også kendt som log spam, referrer spam er en spamdexing teknik, der inkorporerer at gøre flere site anmodninger ved hjælp af falske referrer URL. Spammere bruger falske referreringsadresser til at sende anmodninger til de websteder, de ønsker at annoncere. I det lange løb tjener spammere tjene store summer med hensyn til reklamegebyret.

Ivan Konovalov, den Semalt Customer Success Manager, siger, at der i den moderne verden af ​​indhold og digital markedsføring rapporteres dagligt et stort antal falske referrer spam. Når du har målrettet dine logfiler, gør spam dine logfiler ubrugelige og irrelevante. Når det kommer til digital markedsføring, spiller logfiler en meget vigtig rolle ved at hjælpe webmastere med at analysere antallet af kunder, der besøger deres websted og sessionens varighed - free logo builder.

Hvordan henvise spam-værker

Google tager på henvisnings spam er indlysende. At blive opført som en sort hat-teknik, straffer Google webmastere og bloggere, der udnytter referrer spam til at øge trafikken til deres websites og er højt placeret i søgemaskinens algoritmer. I de seneste dage har nogle bloggere og webmastere vist henvisninger på hver side på deres hjemmesider. På grund af den grund, der er kendt for bloggere, er en liste over de seneste henvisninger blevet en integreret del af mange websteder.

Edderkopper indsamler indholdet af de sider, de besøger hver dag til indeksering. Et stort antal søgemaskiner edderkopper bruger link popularitet til at rangere hjemmesider for deres konvertere søgeord. Webmastere og bloggere drager fordel af situationen, idet det antages, at en henvisning-URL-link, der er indlejret i deres indhold, tilføjer en stor del af værdien..Med det formål at øge trafikken til deres websteder bruger markedsførere også software til at besøge sider og websteder ved hjælp af en falsk henvisningshoved.

Falske besøgende skæv rapporter, der forklarer, hvordan potentielle brugere fandt en side, sessionens varighedstid og antallet af rigtige besøgende modtaget. Som marketingmedarbejder kan du ende med at se dine placeringer falde drastisk som følge af at bruge log-spam. I de fleste tilfælde fjerner Google helt webmastere ved hjælp af sorte hattricks og teknikker fra søgemaskinens placeringer.

Fjernelse af henvisningspost fra dine logfiler

  • Brug af ikke-indekserbare henvisningslog

Webmastere og indholdsmarkører har deres foretrukne teknikker til fjernelse af henvisningsspam. Brug af ikke-indexerbare referrer log er den simpleste af alle. Du må ikke vise eller inkludere henvisninger til alle tilgængelige sider på din hjemmeside. Ved at undlade at inkludere henvisningspost på dine sider, vil søgemaskiner blive instrueret til at ignorere din henvisningslog.

  • Brug af .htaccess-fil

Hvis du har identificeret en mistænkelig webadresse på din hjemmeside, skal du overveje at give .htaccess-konfigurationsfilen et skud. Denne konfigurationsfil slettes bare og blokkerer log-spam fra dit websted. For at udføre en .htaccess-fil på dit websted, kør en Apache med mod-omskrivning. Webmastere, der bruger .htaccess-fil, blokerer nemt spam, der stammer fra porno, spil, finans eller andre specifikke websteder.

Der er udviklet nogle teknikker til at hjælpe bloggere og marketingfolk med at blokere henvisnings spam. En kombination af en .htaccess-konfigurationsfil og en ikke-indexerbar henvisningslog fungerer perfekt til mange webmastere og digitale marketingfolk. Lad ikke referrer spams gøre din logfil ubrugelig. Brug de ovenfor beskrevne teknikker til at blokere henvisningspost.

November 29, 2017
Cool tips fra Semalt On Sådan Bloker Referrer Spam fra dine logfiler
Reply