Back to Question Center
0

DDoS angreb og beskyttelse mod botnets med seminarer

1 answers:

Efter botmasternes kommandoer kapsler botnets et stort antal computere til at udføre ulovlige opgaver. Sådan magt muliggør online-angriberne at begå forskellige forbrydelser online. Ofte er disse forbrydelser uopdagede og kan skade din organisations omdømme på ingen tid. For eksempel blev der i 2016 brugt en specifik botnet til oprettelse af DDoS-angreb, der påvirker mange sociale medier som Twitter. Hvis du modtager mange e-mails hver dag, er chancerne for, at din e-mail-adresse er kendt for spammere - gerenciador de download gratis. Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, siger heldigvis, at vi har et stort antal spamfiltreringsteknologier, hvoraf de fleste hjælper med at forhindre ankomsten af ​​ulovlige og mistænkelige meddelelser.

Vi kan ikke ignorere det faktum, at det er næsten umuligt at slippe af med botnets og spam e-mails. FBI undersøgte den amerikanske senats underudvalg med henblik på at identificere inficerede computere. Som et resultat viste denne undersøgelse, at hackere kunne tage kontrol over underudvalgets computere, når de vil. På trods af omfanget af dette problem har de gennemsnitlige computerbrugere en tendens til ikke at vide noget om botnets..Botnets er hæren af ​​computer- og mobilenheder, der er inficeret af malware og kompromitteret for at udføre online forbrydelser uden brugerens viden. Hackere kan på sin side kommandere botnets eksternt og bede dem om at stjæle følsomme oplysninger, sprede malware, sende spam-e-mails og starte DDoS-angreb.

Sende spam og distribuere vira og malware

Først og fremmest bør du vide alt om spam. Det er designet til at sende dig dumme og irriterende e-mails. Nogle kompromitterede computere har til opgave at sende spambeskeder til et stort antal e-mailadresser. Formålet med disse spam e-mails er at sprede virus og distribuere malware på internettet. Du kan blive offer for sådanne e-mails, da de produkter, de tilbyder, synes at være af høj kvalitet og sådanne, der er rimeligt prissat, men sådanne kampagner er kun gavnlige for hackerne, og du kan ikke få nogen fordele fra dem. F.eks. Hvis du modtager e-mails fra en nigeriansk bruger, der hævder at du har vundet $ 140 millioner, kan du deltage eller kontakte ham / hende tilbage. Disse er faktisk phishing-meddelelser, der forsøger at narre brugere og har tendens til at stjæle dine brugernavne og adgangskoder.

Husk, du bør ikke svare på spam-beskederne. Derudover skal du ikke klikke på de vedhæftede filer, som du ikke er sikker på. Spam-email-problemet er blevet aktuelt med tiden, og flere og flere botnets bliver aktive på grund af det. Det store antal robotter sendes til kommercielle ventures og store organisationer til økonomiske gevinster. Botnets har for nylig rettet mod sådanne virksomheder som Evernote og Feedly, og hackerne forsøgte at udpresse penge gennem truslerne om deial-of-service-angreb.

Har vi brug for botnetbeskyttelse?

En computer, der er blevet inficeret af bots, er under hackerens kontrol og kan ikke kontrolleres af den virkelige ejer. Det vil lydløst engagere sig i cyber-forbrydelser og udføre et stort antal ulovlige aktiviteter. Med andre ord, hvis din computer er inficeret, fungerer den ikke korrekt, hvilket gør internettet til et usikkert og ubehageligt sted for alle.

November 29, 2017