Back to Question Center
0

Den bedste måde at identificere Botnet Malware ifølge Semalt

1 answers:

Botnet malware har evnen til at spænde afstande og forskellige geografiske placeringer. Det betyder, at netværket af zombier og robotter nemt kan kompromittere et stort antal systemer verden over. Denne mulighed gør botnet malware et multinationalt problem, og indsatsen imod det skal tages så hurtigt som muligt. Frank Abagnale, den Semalt Customer Success Manager, forklarer, at en botnet malware er et netværk af inficerede computere - poses para modelos fotograficas. De er omfattet og under fuld kontrol af en spammer, hacker eller angriber. Alle individuelle enheder, der er en del af dette netværk, kaldes bots.

Botnet malware detektion og forebyggelse:

Detekteringen af ​​botnet malware er ikke let, da de er designet til at fungere uden at lade os vide noget om deres præferencer. Der er dog nogle måder at opdage og forhindre dem på.

1. IRC trafikken

IRC-trafikkilderne omfatter botnets og botmasters, der bruger IRC til at kommunikere med hinanden

2. High-end udgående trafik af SMTP

Den avancerede udgående trafik af SMTP bør behandles så tidligt som muligt.

3. Anti-Botnet værktøjer

Anti-botnet værktøjerne er gode og sikrer resultater af høj kvalitet. De uventede popup-vinduer er også et tegn på botnet malware.

4. Langsom computer

En langsom computer eller mobil enhed med høj CPU eller hukommelsesanvendelser er tegn på botnet malware

5..Spike i trafik

Spike i trafik omfatter Port 6667, som vi bruger til IRC, Port 25, som vi bruger til spam e-mails og Port 1080, som vi bruger til proxyserver

6. De udgående meddelelser

De udgående meddelelser sendes ikke af de faktiske brugere. Faktisk bliver de sendt af bots

7. Problemer med din internetadgang og dens hastighed

Hvis du støder på flere problemer i forbindelse med internetadgang og hastighed, er chancerne for, at din enhed er blevet angrebet af botnet malware.

8. Netværksbaselining

Udførelsen og aktiviteterne i dit netværk bør overvåges regelmæssigt

9. Software patches

Alle programmer på din computer eller mobilenhed skal opdateres, især dine sikkerhedsprogrammer og anti-malware-programmer

10. Årvågenhed

Brugere bør beskytte deres enheder mod højrisikobots ved at installere relevant software og programmer

Dannelsen af ​​botnet malware online:

En bot dannes, når computeren eller mobilenheden er inficeret med virus eller malware. Dette gør det muligt for hackere at styre denne enhed på afstand, og du bliver ikke ved noget om det. De hackere eller angriberne der kontrollerer botnets betegnes som bothærdere eller botmastere. Attackere eller hackere bruger botnets af forskellige årsager; de fleste bruger bots og vira til cyberkriminalitet. De mest almindelige botnet applikationer er denial-of-service angreb, e-mail spam kampagne, datatyper og adware eller spyware.

Hvordan starter botnet malware angrebene?

Botnetangrebene begynder med botrekrutationer. Botmasterne rekrutterer robotterne for at sprede orme, vira og malware. Det bruges også til at hacke og inficere et stort antal computere, som måske indeholder antivirusprogrammerne. Botnet-virusserne forbinder til din enhed og styrer serverne. Herfra kan angriberne kommunikere og styre robotterne og tildele dem specifikke opgaver. Når botnets nåede den nødvendige størrelse, kan hyrderne udnytte botnets til at udføre visse angreb, såsom den overbelastede server, stjæle personlige oplysninger, klikke svig og sende spam e-mails.

November 29, 2017