Back to Question Center
0

Direkte trafik eller hvordan du forbedrer din Google Analytics - Semalt Ekspert

1 answers:

Direkte trafik er en bestemt webadresse, som folk indtaster direkte eller gennem deres browser bogmærker. Google Analytics og alle andre webanalysesystemer er afhængige af HTTP-sproget i en overskrift, der er kendt som referrer, som leder brugerne til de relevante websider. Hvis mængden af ​​direkte trafik er højere end forventet, er chancerne for, at spammere har ramt din Google Analytics-konto. Men hvis den direkte trafik viser op til ti procent af dine data, så er det et normalt interval, og du bør ikke bekymre dig om det. Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Success Manager, mener, at en af ​​de bedste måder at reducere falsk direkte trafik markerer dine kampagner og styrer antallet af besøgende på din hjemmeside. Med denne proces bliver kampagnetrafik og direkte besøg tilskrevet den rigtige kilde, uanset hvor trafikken kommer fra - simple logo creator.

Hvad er direkte trafik?

Hvis nogen indtastede domænenavnet i hans / hendes browser og brugte bogmærket til at få adgang til dit websted, så vil du sikkert få direkte trafik. Det er vigtigt at huske, at direkte sessioner kan forekomme når som helst, og din Google Analytics-konto vil kontrollere, om den direkte trafik er legitim eller ej. Nogle andre tilfælde omfatter:

  • Klik på et e-mail-link afhængigt af tjenesteudbyderen
  • Klik på linket til et Microsoft Office eller din PDF-fil
  • Adgang til hjemmesiden fra den forkortede URL
  • Klik på linket fra de mobile sociale medier applikationer som Twitter og Facebook. De fleste af telefonapplikationerne overfører ikke henvisningsoplysningerne..
  • Kontrollerer de usikre websteder (HTTP) og sammenligner dem med de sikre websteder (https). I en sådan situation vil dit sikre websted ikke overføre henvisningen til et ikke-sikkert websted.

Direkte trafik har evnen til at omfatte forskellige kilder, og besøgene registreres altid i din Google Analytics-konto.

Fixes for den direkte trafik

Hvis du mener, at trafikken, dit websted modtager, ikke er op til mærket, er en af ​​måder at adressere det på at tilføje sporingsparametrene eller tag URL'erne i de specifikke kampagner. Du kan f.eks. Nemt forhindre trafikken fra henvisnings spam ved at tilføje relevante parametre, der sikrer, at alle sessioner fra en bestemt kampagne vises som e-mail i Google Analytics-kontoen.

Forklarer direkte trafik til dine kunder

Når du finder ud af, at den direkte trafik stiger, skal du forklare det for dine kunder med egnede eksempler. Vær klar og gennemsigtig om, at dataene fra en hvilken som helst kilde kan ende i direkte spande. Du bør på passende måde forklare forskellige scenarier, der kan resultere i Direct, som f.eks. E-mails, søgemaskiner s eller backlinks med https-websteder. Chancerne er, at disse oplysninger vil gøre din kunde ulykkelig, men du bør ikke snyde på nogen og bør være opmærksom på at modtage organisk trafik fra Google, Bing og Yahoo.

Konklusion

Det er rigtigt, at direkte trafik er forbandet for analytikere. Men du kan tage de rette skridt til at håndtere dette problem og kan tilfredsstille dine kunder på en bedre måde. Sørg for regelmæssigt at tjekke din Google Analytics-konto og holde øje med trafikkilderne.

November 29, 2017
Direkte trafik eller hvordan du forbedrer din Google Analytics - Semalt Ekspert
Reply