Back to Question Center
0

Effektive tips fra Semalt On Sådan fjerner du henvisningsspam i din Google Analytics

1 answers:

At opnå lige og rene poster gratis fra bottrafik og spam viser mere om din virksomheds professionalisme og beslutningstagning. I de sidste par uger har små organisationer haft en udfordring at håndtere intern trafik og spam i deres kampagnestatistikker. Heldigvis er Google kommet til deres redning efter at have introduceret en opdatering i deres Google Analytics, der hjælper virksomheder og organisationer til at filtrere henvisningsspam og kendte edderkopper og bots.

Ifølge Oliver King har den førende ekspert fra Semalt , referrer spams som darodar, knapper haft negativ indflydelse på dataposter fra B2B og B2C virksomheder, der opererer på online platforme. Henvise spamdrev falske til din hjemmeside og øge antallet af besøgende på dit websted. I de fleste tilfælde får spammere det til at se ud som om de besøgende blev henvist til dit websted ved et af dit domæne, der skal betragtes som legit. På længere sigt slutter trafikken med at oprette pop op-vinduer og snigende malware i din kampagne.

Statistikken har det, der henviser til, at spam repræsenterer mere end en tredjedel af trafikken genereret på internettet. Henviser spam spilder din tid ved at omdirigere til almindelige e-mails og skev din måling af fremskridt og data, især hvis dit websted møder lidt trafik.

Virkningen af ​​henvisningsskrinet på dine beregninger

I indholdsmarkedsføring antager et stort antal kunder, at robotter, edderkopper, spam og malware, der trængte ind på deres hjemmeside, blev hentet af Google Analytics. En del af malware- og bottrafikken overholder imidlertid ikke måleprotokollen, der er indført af Google, og de ender alligevel ind i dine målinger.

Spammere bruger i dag webadresser til at sende hits, der endeligt forurenser deres statistikker. Spammere kan nu sende hits og forurene dine data uden at forbinde til dine servere ved at oprette forbindelse til Google Analytics servere. En hacker, der bruger dit ID til at oprette forbindelse til GA-serverne, kan ikke udelukkes af de standardforanstaltninger, der bruges til at blokere spammere og opportunister.

Sådan udelades henvisningsspam fra dine optegnelser

Anvendelse af visningsfiltre og avancerede segmenter til afskæring af spammere virker effektivt. Filtre og gyldige værtsnavne hjælper med at blokere irriterende spammere, der skævrer dine data. Gennemfør følgende procedure for at udelukke spammerne fra dine data.

Opret et nyt filter

  • Udfyld filteroplysningerne.
  • Udfyld dit filternavn. I dette tilfælde skal du bruge 'Exclude Referrer Spam'.
  • Tilføj din filtertype. Brug 'Custom' type i dette tilfælde.
  • Ekskluder referreringsspammen ved hjælp af dit yndlingsfiltermønster.

Som indholds marketingmedarbejder kan du beslutte at ekskludere henvisnings spam skævhed med dine data ved at oprette et visningsniveau filter eller ved at bruge værtsnavne. De to løsninger virker på samme måde bortset fra filterfelter. Derudover kræver brug af værtsnavnsløsningen mere vedligeholdelse og være årvågen, da en organisation kan ende med at miste data. Følg ovenstående løsning for at udelukke referrer spam fra dine data. Google Analytics bruger variabler og vigtige oplysninger om spammere til at blokere og udelukke dem fra din kampagnes data. Virksomheder, der er villige til at bruge IAB-listen for at udelukke kendte robotter og edderkopper, kan tilmelde sig hvert år for at få et fuldtids medlemskab Source .

November 28, 2017