Back to Question Center
0

Er du den eneste der styrer din computer? - Semalt Ekspert

1 answers:

Det er helt korrekt, at nogle malware, herunder ransomware, har en direkte indvirkning på din enhed. Men DDoS botnet malware har forskellige niveauer af funktion, nogle af dem kan tage kontrol over din enhed, mens de andre fortsætter med at køre lydløst som baggrundsfilerne og vente på instruktionerne fra botherder eller botmaster. De selvudbredende botnets rekrutterer altid ekstra bots gennem forskellige kanaler. Veje til infektioner omfatter sårbarheder på webstedet, adgangskodebrud for at få adgang til en brugers private ID og trojanske heste malware. Men alle giver hackere mulighed for at styre og betjene din computer eller mobilenhed. Selvfølgelig er det næsten umuligt at påpege det nøjagtige antal robotter, estimaterne viser, at der er mere end to milliarder af dem.

Hvorfor oprettes botnets?

Frank Abagnale, den Semalt Customer Success Manager, forklarer, at botnets blev skabt til aktivisme, statsstøttede forstyrrelser, angreb på overskud og andre grunde. Ansættelse af botnet-tjenesten på internettet er billig, især hvis du har forsøgt at kontakte en ægte spammer.

Hvordan kontrolleres botnets?

En af kerneegenskabernes kerneegenskaber er deres evne til at modtage de opdaterede oplysninger fra bothærderne..De kommunikerer jævnligt med botmastrene, som gør det muligt for angriberne at ændre IP-adressen og tilpasse nogle handlinger af hans / hendes valg. Botnet designene varierer, og deres strukturer er opdelt i forskellige kategorier, såsom klient botnet model og peer-to-peer botnet model.

Klientens botnetmodel:

Det er, når en maskine er tilsluttet den centraliserede server, og spammeren har til formål at hakke dine personlige detaljer. Den centraliserede åndedræt tjener nogle specifikke kommandoer til botnets og ændrer ressourcematerialerne til at opdatere instruktionerne fra de inficerede maskiner.

Peer-to-peer botnet-modellen:

Denne model er ansvarlig for at opretholde lister over pålidelig og ikke-betroet computer, som hackerne kommunikerer og opdaterer malware. De begrænser nogle gange antallet af kompromitterede maskiner baseret på deres krav og gør det svært for brugerne at spore deres egne brugernavne og adgangskoder. Hvis du mangler de centraliserede kommandoservere, kan du blive offer for denne sårbarhed. For at maksimere din beskyttelse skal du decentralisere botnets og forhindre dem i at kryptere dine private oplysninger.

Eliminer infektionen på alle enheder:

En fantastisk måde at slippe af med botnet er ved at fjerne infektionen på alle dine enheder. For individuelle enheder omfatter strategierne for at få kontrol over maskinen at køre anti-malware eller antivirusprogrammer, installere softwaren fra pålidelige kilder og rense din cache. Når du er færdig, kan du nemt slippe af botnets og kan sikre din sikkerhed på internettet. For IoT-enhederne skal du køre fabriksindstillingen eller formatere enheden efter dine krav. Hvis disse muligheder ikke er mulige, kan du kontakte din internetudbyder og bede ham om at lukke dit system i et par timer eller dage.

November 29, 2017
Er du den eneste der styrer din computer? & Ndash; Semalt Ekspert
Reply