Back to Question Center
0

Er du træt af søgemaskiner, der crawler dit websted? - Stop dem med Semalt!

1 answers:

Søgemaskiner ændrer deres algoritmer næsten hver dag, og disse ændringer er ikke altid gode for webmastere og bloggere. Der er altid en chance for, at dit websted bliver forbudt på grund af opdaterede søgemaskine politikker. Derudover vil deres geospecifikke søgeresultater og personalisering sandsynligvis blive påvirket. Det er godt at blokere flere websteder fra Google, Bing og Yahoo søgeresultaterne, så dine websider dukker op nemt. Jason Adler, kundesucceschef for Semalt , siger det heldigvis er der nogle måder at blokere visse hjemmesider fra søgeresultaterne. Nogle af dem er blevet diskuteret nedenfor.

1. Personlig hjemmeside blokbogliste:

Oprettelse af personlige hjemmesidebloklister i din Google Chrome er nemt som ABC. Til dette skal du installere Google-udvidelsen; Når det er installeret, vil du se muligheden for at blokere de websteder eller webadresser, der irriterer dig oftest, og skubbe dit websted bagud i Googles søgeresultater. Når du har klikket på blokeringen, vil disse websteder straks forsvinde fra Googles søgeresultater. Du skal huske, at disse websteder vises i søgeresultaterne fra Yahoo og Bing, hvilket betyder at du ikke kan blokere dem fra andre søgemaskiner ved hjælp af denne teknik.

2. Bloker den aktuelle vært fra søgemaskinerne som Google.com:

Det er nemt at blokere den nuværende vært fra Google..com. Hvis du har din Google Chrome-indstillinger-sektion åben, kan du blokere de mistænkelige eller voksne websites ved at klikke på knappen BlockIt. Og hvis du klikker på Vis-indstillingen, vises de samme websteder i dine Google-søgeresultater.

Hvis du vil se listerne over websteder, du for nylig har blokeret, skal du bare klikke på ikonet Bloklist i værktøjslinjen. Dette vises normalt i den orange farve og har et håndikon.

3. Webspam Rapport plugin:

Ud over ovenstående to metoder er Webspam Report plugin også godt at gå med. Dette giver dig mulighed for at rapportere de mistænkelige og voksne websteder som spam. Faktisk er det den nemmeste og bedste løsning, da du kan rapportere så mange hjemmesider og blogs på et tidspunkt som muligt. Hvis spamrapporterne sendes til Google, vil søgemaskinen straks straffe og blokere et websted fra dets resultater.

Med denne udvidelse kan du blokere alle uønskede og mistænkelige resultater fra Google-søgemaskinen. Desværre virker dette plugin ikke godt sammen med Safari og andre webbrowsere. Det betyder, at du kun kan bruge det, når du surfer på webstederne via Google Chrome og har denne browser som den primære løsning.

4. Til Firefox-brugere:

Hvis du er en Firefox-bruger, er det muligt at installere lignende tilføjelser, der vil blokere alle uønskede websteder fra søgeresultaterne. Hvis du f.eks. Har et WordPress-websted, kan du tjekke et plugin, der hjælper med at blokere uønskede websteder fra Firefox-søgeresultaterne. Når du er fuldt installeret, kan du aktivere plugin'et og blokere eller fjerne de websteder og blogs, du ikke vil vises i dine Google-søgeresultater.

Alle disse metoder er nemme at følge og effektive for alle typer websites, blogs og sociale medier.

November 29, 2017
Er du træt af søgemaskiner, der crawler dit websted? & Ndash; Stop dem med Semalt!
Reply