Back to Question Center
0

Farlige botnets! Beskyt din computer med Semalt

1 answers:

En bot er et softwareprogram, der udfører opgaver på kommando som indeksering søgemaskine s. Bots er fremragende til at udføre gentagne opgaver. Men de kan bruges til ondsindede formål af cyberkriminelle, såsom at tage kontrol over en inficeret computer. Botnets er et netværk af private sammenkoblede computere, der udfører en bestemt opgave.

I de fleste tilfælde bruger cyberkriminelle botnets på følgende måder:

  • Sende spam-e-mails eller andre scam-ordninger.
  • Trick brugere for at få deres hårdt tjente penge.
  • Gør det muligt for en webstedsejer at tjene penge fra "falske klik".
  • Botnets også mine bitcoins.
  • Lancering af nægtelse af tjenesteangreb mod bestemte bestemte brugere eller websteder.

Online svindlere kræver penge fra webstedsejere i bytte for at genvinde kontrol over deres computere eller websteder..Cyberkriminelle bruger også botnets til at drive en række ulovlige ordninger. For eksempel bruger cyberkriminelle botnets til at oversvømme en webside med trafik samtidig med at inficerede computere overbelaster webstedet og gør det dårligt og langsomt eller endda gør websiden utilgængelig for brugere, der ønsker at besøge den. Botnets bruges til at distribuere virus og spyware til computere. De stjæler personlige og private oplysninger fra computere såsom kreditkortnumre, adgangskoder og bankoplysninger blandt andre følsomme private oplysninger og bruger dem til at stjæle identiteter, få lån eller købe produkter under brugerens navn.

Botnets angriber dog ofte eksponerede computere, her er flere tip, der kan bruges til at beskytte mod bots eller i det mindste reducere de dermed forbundne risici. Nedenfor er nogle af de tips, der tilbydes af Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager:

  • Installer en top-rated omfattende sikkerhedssoftware som Norton Internet Security. Denne software er afgørende for at opdage og afskrække malware, og dermed forhindre uønsket adgang til din computer.
  • Den software, du bruger, skal opdateres, og du kan gøre dette ved at konfigurere softwareens indstillinger
  • for at opdatere automatisk.
  • Øg sikkerhedsindstillingerne på dine browsere.
  • Sørg for at gennemse sikre websteder.

Du kan gøre dette ved at holde dig til websteder, der er velkendte for dig og de websider, der vises på de første få sider med søgeresultater. Undgå også at klikke på vedhæftede filer, medmindre du bekræfter deres kilder, især i spam-e-mails. Botnets lokker brugere til at downloade skadelig software og lure brugere for at indlæse malware for det meste ved at åbne en inficeret vedhæftning. Indstil computerens sikkerhedsindstillinger for at opdatere automatisk for at sikre, at du altid har de nyeste opdateringer.

November 29, 2017
Farlige botnets! Beskyt din computer med Semalt
Reply