Back to Question Center
0

Har du beskyttet computeren mod Botnet Attack? - Hvis Nej, Følg Semaltips

1 answers:

Nik Chaykovskiy, den Semalt Customer Success Manager, siger, at botnets består af netværk af "zombie computere", som ofte er smittet af en malware og styres af en ekstern vært. I disse tilfælde lancerer en online svindel kommandoer som at sende spam eller angribe andre computere. En bot er en ondsindet software, der kan sende og modtage information fra en unik fjernbetjening til Command and Control (C & C). Denne robot kan bruges af mennesker med ondsindede hensigter til at forårsage skade og skade for deres ofre. Tidligere har bots været forbundet med mange cyber-forbrydelser som DDoS-angreb - i forgot my super fund. Folk, der har kommercielle hjemmesider, er bekendt med nogle hvide hatbots. For eksempel bruger Google, Yahoo og Bing robotter som webkrydsere til at besøge hjemmesider og hente vigtige websiteoplysninger.

Hvad en botnet er

En enkelt bot danner den funktionelle enhed af en botnet. En bot er et simpelt program, hvis kode tillader det at udføre kommandoer fra en ekstern vært. Bot må finde sin måde på en skjult måde til computeren. Herfra skal bot kommunikere til en Command and Control fjernserver. Angregeren vil derefter bruge et klientprogram til at starte angreb på dette net af botnets.

Når appen er kodet, formidler nogle sorte hatte digitale midler det til ofrene. Større botnet svindel angriber mere end 20.000 computere. Angrebene bruger tricks til at få folk til at installere deres malware på deres computere. For eksempel kan folk beslutte at sende spam-e-mails til deres kunder. Disse e-mails kan indeholde skadelige og phishing-links. Andre mennesker kan sende vedhæftede filer indeholdende malware og trojanske heste..Disse angreb er rettet mod slutbrugeren af ​​computeren, hvem er det sårbare offer.

Botsene skal forblive i et samlet styresystem Disse bots kommunikerer til hinanden efter metoderne som:

  • Peer to peer. Disse bots kommunikerer og sender kommandoer til hinanden. Botmesteren kan dog stadig styre den overordnede kommunikation inden for bot-ordningen.
  • C & C til en botnet. Dette er en lodret form for instruktion. Attacken sender kommandoer direkte til netværket fra en C & C-server. Det er her de udfører mange angreb.
  • Hybrid tilstand. Denne metode kombinerer ovennævnte teknikker.

Folk kan være i stand til at udføre mange botnet-angreb ved hjælp af bot-netværk. For eksempel kan nogle brugere begynde at sende spam-e-mails. I den seneste tid var forbrydelser som datatyver altid resultatet af botnets aktivitet. For eksempel angriber angrebne maskiner statens internet sikkerhed. Brugere, der gemmer følsomme data på deres computere, risikerer at miste alt til hackere. For eksempel kreditkort tyveri, finansiel information tyveri og tab af login credentials.

Konklusion

Det er vigtigt at lære at blokere botnetangreb. I de fleste tilfælde begynder botnets med enkle malware-programmer, der kommer ind i en persons computer uden deres viden. I alle disse tilfælde kan bevidstheden forbedre cybersikkerhedens tilstand. Regeringen kan være i stand til at gøre borgerne sikre sig fra cyberkriminelle.

November 29, 2017