Back to Question Center
0

Hvad er malware - Semalt Practice

1 answers:

Malware er også kendt som skadelig software. Det refererer til flere fjendtlige og farlige værktøjer, der har tendens til at beskadige din computer enhed og sprede virus, trojanske heste, orme, adware og spyware til dine computersystemer.

Oliver King, Semalt Customer Succes Manager, siger at det ikke ville være forkert at sige, at malware i hemmelighed forstyrrer eller beskadiger dine computerenheder og stjæler dine personlige data. Det kan også begrænse din adgang til din enhed uden din viden. Der findes forskellige typer af malware, såsom spyware, phishing, rootkits, browser hijackers og ransomware.

Hvor kommer malware fra?

Ofte indtaster malware og vira dine computerenheder, når du åbner ukendte e-mailvedhæftninger eller klikker på pop op-vinduer i et stort antal. De indtaster også dine enheder via websteder, spil, online demoer, lyd- og musikfiler, software, værktøjslinjer, gratis abonnementstilbud og alt hvad du downloader fra ukendte kilder, som ikke er beskyttet med anti-virus og anti-malware-værktøjer.)

Sådan genkender du malware

Hvis du regelmæssigt surfer på internettet og bruger en række websteder eller kører dine egne websteder, er du sandsynligvis et offer for virus eller malware. En langsom computer er et tegn på, at computerens enheder er inficeret med virus og malware. Hvis du ser pop op-vinduer, svindel og hyppige nedbrud, vil du sandsynligvis blive offer for malware. Under sådanne omstændigheder er det vigtigt, at du bruger malware scannere og tænder dem, når du bruger internettet..En masse anti-malware og antivirusprogrammer og -programmer er tilgængelige på internettet, der har til hensigt at kompromittere din computer enhed og begrænse din adgang.

Sådan fjernes malware

En af de bedste måder at slippe af med vira og malware er ved at bruge pålidelige værktøjer til fjernelse af malware og antivirusprogrammer. Et stort antal muligheder er tilgængelige på internettet. Mens du vælger en software, skal du være forsigtig og kontrollere dens egenskaber. Lad mig her fortælle dig, at ikke alle software og programmer er gode at gå med. De fleste af de gratis anti-malware og antivirus software er dårlige for din computer. Det er bedre at betale noget og få en betalt version for at maksimere dine chancer for at blive beskyttet på internettet. Avast Free Antivirus og anti-malware værktøjer er gode at gå med og kan installeres fra legitime hjemmesider inden for få minutter.

Brug anti-malware til at beskytte dig selv

Intet er bedre end at genkende, fjerne og forhindre malware end at bruge antivirus- og anti-malware-værktøjer. Den bedste og mest pålidelige software er Avast. Det er contently vurderet højt af teknik og industri eksperter. Dette værktøj er blevet downloadet af millioner af mennesker over hele verden, og dets ydeevne er fremragende. Nogle af sine berømte funktioner er ubrydelige password værdipapirer, hjemmenetværk beskyttelse, pæne og rene browsing og alle disse ting kommer gratis.

Du kan også bruge anti-malware scannere fra andre virksomheder som Microsoft, der er tilgængelige i et stort antal. De beskytter dine operativsystemer og holder virus og orme væk, mens du bruger internettet. Anti-malware-programmer kan bekæmpe malware og virus ved at yde beskyttelse mod disse ting. De bør køres dagligt; du bør prøve at installere opdaterede versioner af software, så din sikkerhed på internettet er garanteret Source .

November 28, 2017