Back to Question Center
0

Hvad er Mission of Wiki? - Semalt kender svaret

1 answers:

Oliver King, Semalt ekspert, siger, at Wiki fungerer som en digital Encyclopedia, der kan prale af en lang række emner. Det er et af de mest anvendte websteder på grund af dets succes med at levere de nødvendige oplysninger. Efter oprettelsen af ​​"Personia-terminalerne" har dette websted mere end 5 millioner artikler, der dækker forskellige emner. Forskellige parter har et podium med at udtrykke deres viden om forskellige doktriner over hele kloden - gold vip casino bonus. Forskere bruger også Wikipedia til at formidle kritiske videnskabelige opdagelser.

Desuden indeholder ethvert indhold på Wikipedia nødvendige citater og referencer. Der er enkle illustrationer samt links og vejledninger til ethvert referencemateriale. Folk kan konsultere med Wiki for at få vejledninger om forskellige emner. Enhver bruger har lov til at læse, redigere, kommentere og dele sine tanker om noget. For at skære en lang historie kort, er Wikipedia gratis til brug for nogen i verden. Brugerne kan også oprette deres egne brugerkonti.

Blandt de top 35 mest populære websteder er Wikipedia den eneste non-profit organisation hjemmeside, der kræver en massiv hosting plads. Det er vært på et vært rum på over 30 terabyte. Forskere vurderer, at artikler, der findes på Wikipedia-sider, bruger mindst 18million referencer. Disse referencer har over 2,5 milliarder sidevisninger hver dag. Derfor har Wikipedia en stor videnbase, der overgår alle de internationale vidensbaser. Brugere kan interagere med Wiki for at udføre mange opgaver.

Wikipedia blev lanceret den 15. januar 2001. Det første ikoniske udseende af sin traditionelle side optrådte i november samme år. Wikipedia nåede 2 millioner artikler i år 2007. I 2009 havde det 3 millioner abonnenter og fik 4 millioner i 2012. En af sine kerneopgaver indebærer at give verden adgang til al menneskelig viden!

På trods af disse resultater er Wikipedia stadig på vej mod sine mål. Siden dens 5 millioner artikler meddelelse blev det erklæret, at de har brug for over 100 millioner artikler til at dække en betydelig del af deres mål. Det er ikke en simpel opgave at indsamle summen af ​​menneskelig viden på en enkel hjemmeside. I samtalen med Liber skal der være flere artikler, der dækker andre diversificerede regioner i verden. Hældningen af ​​hjemmesiden mod vest kan komme som en betydelig ulempe.

November 29, 2017