Back to Question Center
0

Hvad er Nginx? - Semalt Ekspert

1 answers:

Nginx [engine x] er en anden HTTP-teknik og omvendt proxyserver. Nginx fungerer som en postproxyserver og en generisk TCP / UDP proxyserver, hvorved den autentificerer forskellige webforespørgere for at få en besøgende til at nå en hjemmeside. Igor Sysoev skrev oprindeligt denne proxyserver. Andre hosting-pakker kan bruge metoder som LAMP-stakken (Linux + Apache + MySQL + PHP) til magt WordPress. Nginx kan være et kraftfuldt setup med hensyn til revere proxy tilgang. Nødvendigt er der mange måder, som webmastere kan anvende til at implementere Nginx. Du kan også bruge alle sine funktioner samtidig med at du bruger Apache-serveren. Størstedelen af ​​de websites, der er hostet på en Nginx-server, kører på en Apache-opsætning. Der er HTTPS-responsoverskrifter samt andre proxyer, der henviser til det som webserverne.

Denne retningslinje af Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, forklarer brugen af ​​en selvstændig Nginx opsætning. I stedet for at stole på apache-serverteknikken kan du kun bruge Nginx som den primære server. Der kan være nogle særlige overvejelser, når du implementerer Nginx på WordPress. Der er nogle vigtige oplysninger, som en bruger skal vide om Nginx. For eksempel:

  • Alle konfigurationer er mulige i admin panelet på server niveau konfiguration. Som følge heraf er der ingen konfiguration på katalogniveau. I modsætning til Apache's .htaccess eller IIS web.config-filer kan WordPress ikke ændre en Nginx-konfiguration..
  • Den måde, hvorpå permalinks fungerer, er lidt anderledes på Nginx end på andre Apache-servere.
  • Nginx kan ikke generere omskrivningsreglerne for dig. Nginx har ikke en .htaccess-type kapacitet, derfor er det umuligt at konfigurere serveren fra en bruger ende.
  • Du bruger plugins til at installere dine permalinks. Det er vigtigt at installere en "index.php", som kan danne et panel for at tillade ændringer på din server.
  • For brugere, der måske vil have begrænset htaccess kapacitet, kan de installere htscanner PECL udvidelse til PHP. Desværre er dette kun en udviklingsændring og kan komme med sine komplikationer. Sørg for, at du har en robust debugging-metode, før du vedtager denne teknik.

I denne Nginx-retningslinje antages det, at du allerede har installeret Nginx. Som følge heraf er installation og instruktioner om, hvordan den fungerer, ikke inklusive.

Vigtige oplysninger vedrørende Nginx

  • Nginx-hjælperen korter map.conf-filen automatisk, hver gang en ny hjemmeside oprettes. I nogle tilfælde skal du muligvis genindlæs Nginx manuelt for at sikre, at ændringerne tager for at påvirke. Nginx gemmer også websteder i en php-fpm form, når et nyt websted er til stede.
  • Store websites kan gøre brug af Nginx, da man kan bruge flere opsætningsdomæner.
  • Der er symbolske links, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre sig om utilsigtet sletninger eller justeringer i hele serveren.

Konklusion

For webstedsejere, der har brug for en omvendt proxy-server, kan Nginx-opsætning være en vigtig tilgang. Hele konfigurationen gør en fælles antagelse om, at roden til webstedet eller bloggen er til stede på værten. Referencen er på selve serverniveauet og ikke på brugerens side. Folk skal ændre reglerne, når de ændrer aspekter af hjemmesiden som at tilføje en blog.

November 29, 2017
Hvad er Nginx? & Ndash; Semalt Ekspert
Reply