Back to Question Center
0

Hvad er oprindelsen af ​​spam? - Interessante fakta fra Semalt Expert

1 answers:

Spam er skinken. Men dette hermetisk dåseprodukt er forankret i den amerikanske historie. Det har vundet popularitet gennem årene og er gået fra et frokostkød til et popkulturikon. Spam blev først oprettet af Hormel Company i det 19. århundrede og plejede at være en favorit ting under anden verdenskrig. Det blev forbruget i USA i stor skala, fordi det blev anset for at være meget lækkert end andre kød. Med tiden blev spam et berømt produkt og et yndlingselement til tropperne i udlandet, hvilket var kendt for sin bekvem forsendelse og stabilitet - empresa que faz site sp.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, tilføjer, at spam stadig er berømt og brugt i Hawaii, hvor den har en af ​​de højeste forbrugsrater pr. Indbygger. Det er lige så kendt i nogle dele af Asien og Det Forenede Kongerige. Det er også værd at bemærke, at spam i øjeblikket sælges i mere end fyrre lande over hele verden.

Spam hovedbestanddele

Hovedbestanddelene i klassisk spam er svinekød med skinke, kartoffelstivelse, salt, natriumnitrit, sukker og vand. Kartoffelstivelsen anvendes til binding af kød, mens natriumnitrat virker som konserveringsmiddel. Et geléagtigt, tykt stof, der er pakket om spam, er lavet af gelatiner og størkner det anvendte kød. Afhængigt af spam kan du finde der også nogle andre ingredienser som kylling, kalkun, chili og peberfrugter. Spam kommer i forskellige smagsoplevelser og kan lide hele verden..Det har både høje og lave natrium sorter, der er sundere end noget andet måltid.

Hvordan bruges spam?

Du kan bage, stege, grille eller spise spam i den kolde form. Det kan også bruges forkogt, hvilket betyder, at opvarmning er valgfri. Den bedste måde at bruge spam på er pan-ven sammen med dine yndlingsnudler eller æg. Du kan bruge den til morgenmad, da det er et alsidigt måltid. Spam kan også bruges i burgere, sandwicher, pizzaer og karry. Spam fans er berømte for deres kreative og unikke anvendelser af dette dåse kød. Det er ikke det mest lækre og nærende måltid, men du kan gøre det til en del af din daglige kost, da spam har masser af konserveringsmidler og mættede fedtstoffer. Hvis du går på camping, kan du medbringe det i kold form.

Spamfester

Spam er almindeligt anvendt i Waikiki og andre dele af Hawaii. I sidste uge i april fejres en festival og er dedikeret til spam aficionados. Det er en af ​​de mest berømte festivaler i USA. Ved denne lejlighed spiser lokalbefolkningen masser af spam, og millioner af dåser sælges. Desuden har Austin et unikt spam-museum, og Hormel-firmaet, der befinder sig i denne by, fremstiller og sælger spam i stor skala. Byen Shady Cove i Oregon er berømt verden over for sine årlige spamparader.

Spam i popkulturen

Det er sikkert at nævne, at spam er blevet en væsentlig del af den amerikanske kultur siden anden verdenskrig. På den tid blev den brugt i krigen som den primære fødekilde til soldater. Da krigen sluttede, sad Hormell sammen med en gruppe musikere og adskillige unge damer kendt som Hormell Girls. Disse kvinder plejede at fremme spam og underholdt folk med deres patriotiske sange.

November 29, 2017
Hvad er oprindelsen af ​​spam? & Ndash; Interessante fakta fra Semalt Expert
Reply