Back to Question Center
0

IoT Botnets - En vejledning fra Semalt On Sådan beskytter du din computer

1 answers:

Zeus, Tigerbot og Droid Dream er uden tvivl de mest almindelige eksempler på mobile botnets, som udfører deres opgaver og ødelægger andre platforme næsten daglig. Imidlertid blev IOT-fremkomsten en reel begivenhed på botnet-feltet, hvilket ramte et stort antal enheder verden over. Sikkerheden af ​​Things of Things (IoT) er en af ​​de største bekymringer i disse dage - самый маленький блютус. Udviklingen af ​​IoT-botnets er i dag de brændende spørgsmål om cybersikkerhed. Et andet botnet, vi skal tale om, er Mirai botnet, der lancerede forskellige højt profilerede DDoS-angreb. Det ramte et stort antal tekniske og ikke-tekniske enheder. IoT-enhederne anvendes i vid udstrækning til professionelle og ikke-professionelle formål. De følger strenge sikkerhedsregler, men deres funktion er stadig ikke op til mærket.

Sådan opdages og forhindres IoT botnetangrebene?

Du kan let opdage og forhindre IoT-angrebene ved at holde sig til følgende metoder, der tilbydes af Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager:

Metode №1: Grundlæggende cybersecurity foranstaltninger:

Dette er den tid, hvor du seriøst bør tænke på at opdage og forhindre IoT botnetangreb. De grundlæggende cybersikkerhedsforanstaltninger er ikke tilstrækkelige, hvilket betyder at du skal tænke på noget andet end de traditionelle teknikker..

Metode №2: Passive og aktive mekanismer:

Der findes forskellige passive og aktive mekanismer til påvisning af botnets og IoT-angreb. De bedste botnet detektionsmetoder er baseret på evaluering og analyse af trafik mellem botmastere og bots.

Metode №3: HTTP-tjenesterne:

Botnets, som er afhængige af HTTP-tjenesterne til deres opgaver og kommunikation, er vanskelige at opdage. Dette skyldes, at kommunikationen mellem botmastrene og robotterne altid er i krypteret format.

Metode №4: Kollektiv indsats

For at forhindre botnetangreb bør du vedtage kollektive bestræbelser fra virksomheder, sikkerhedseksperter, produktfirmaer, domæneregistere, domæneregistre, cloud service-udbydere og lokale og internationale retshåndhævende virksomheder.

Metode №5: Koordineret teknik og afhjælpning af botnetangrebene:

Den koordinerede og kollektive indsats, du skal opdage, fjerne, underrette og afhjælpe botnetangreb, undgår mistænkelige websites og blogs. Bevidsthed om IOT-botnets og cybersikkerhed er alt hvad du behøver for at overleve online. Plus, du bør være opmærksom på cybersikkerhedstrusler og risici, så du også kan hjælpe de andre brugere. Du bør opdage og beskytte truslerne under tilsyn af en cyber sikkerhedsofficer. Forsvar er den eneste måde, hvorpå du kan opdage IoT botnetangrebene og kan forhindre dem i stor udstrækning.

Konklusion:

Du bør altid huske, at under computere i forbindelse med botnet og ioT bliver din computer smittet af virus, der spredes spam og sender phishing-e-mails til brugerne. Det har til formål at fange brugere for at klikke på mistænkelige links og downloade mærkelige filer.

November 29, 2017