Back to Question Center
0

Lad ikke nogen manipulere din computer enhed! - Stop Botnets Med Semalt

1 answers:

Et robotnetværk eller botnet er gruppen af ​​zombiecomputere eller robotter, der styres af spammere og manipulerer flere enheder. Botnets vil sandsynligvis være legitime netværk af computerudstyr, der behandler samme programmer eller gruppen af ​​computere inficeret med vira og malware. Når den er installeret på dine computer-enheder, for det meste uden brugernes viden, bliver din computer en zombie, drone eller computer på ingen tid. Det virker ikke korrekt og vil ikke modstå kontrollen af ​​bot controllers - br tom meiler cymbals. Frank Abagnale, den Semalt Customer Success Manager, forklarer at under sådanne omstændigheder skal anti-malware programmer eller antivirus software aktiveres så hurtigt som muligt.

Botnet Størrelse

Botnets varierer i kompleksitet og størrelse, nogle af dem er store, mens de andre er små. De store botnets har tusindvis af individuelle zombier, og de små botnets kan kun have få hundrede droner eller zombier. Botnets blev først opdaget i juli 2010, da FBI arresterede en ung slovensk. Han blev skylden for at sprede ondsindede ting i tusindvis af computerudstyr. I gennemsnit blev 12 millioner computere inficeret med botnets. Der er forskellige typer af ondsindede robotter, nogle af dem kan inficere computerenheder på samme måde som vira eller malware.

Botnets anvendes på forskellige måder, hvoraf nogle er beskrevet nedenfor:

Afslag på serviceangreb:

Botnets bruges til at starte angreb på en bestemt computer enhed eller netværk og forstyrre tjenester ved at kapre forbindelserne. Desuden bruger de dit netværk båndbredde og overbelaster systemressourcerne. Denial of Service Attacks (DoS) bruges normalt til at ødelægge en konkurrents websted.

Spam og trafikovervågning:

Botnet bruges også til at inficere en computerens TCP / IP-protokol og bruger dens specifikke applikationer til den. Botnets bruges i vid udstrækning i forbindelse med flere zombier og vira og høst e-mailadresserne. De sender en masse spam-data og phishing-e-mails til ofrene. Typisk bruges zombier og robotter til at narre brugerens brugernavn og adgangskode, så botnet kan styre sine funktioner og udnytte det.

Keylogging

Krypteringsprogrammerne i dine computere var designet til at registrere bots og forhindre dem i at høste enhver form for information. Det er meget uheldigt, at botnets er blevet tilpasset til at undergrave sikkerheden, og de installerer keylogger-programmer i de inficerede maskiner. Keyloggers hjælper robotter til at kontrollere og filtrere programmerne på en computer enhed, som derefter bruges til at kapre ens PayPal ID eller kreditkort detaljer.

Misbrug pr. Klik:

Botnets bruges også til at formere og sprede forskellige typer af virus og botnets i et netværk. De fanger brugerne i ondsindede aktiviteter og udfører deres computerenheder samt e-mail-id'er. Hvis du klikker på et pay-per-click-system, kan botnets få adgang til dine finansielle oplysninger. Zombier bruges i vid udstrækning til at manipulere brugerens oplysninger for at tjene nogle penge fra sine pay-per-click-systemer.

November 29, 2017