Back to Question Center
0

Nataliya, The Semalt Expert, Præsenterer Basic SEO Practices

1 answers:

SEO er et vigtigt aspekt af internet marketing, og det bliver større og mere kompliceret hver dag. Ingen kan hævde at vide alt om SEO, så sørg ikke for at vide lidt om det, hvis du lige er begyndt. En ting er selvfølgelig, at jo bedre du optimerer dit website, desto bedre chance er det, at det skal placeres højt af søgemaskiner , og jo større fordelene ved din virksomheds online tilstedeværelse er. Så hvad er de mest grundlæggende SEO-praksis?

Nataliya, Semalt SEO Specialist, forklarer, at metatags beskriver dine sider til søgere. De skal have de bedst mulige søgeord og beskrivelse. Beskrivende og optimerede metatags vil ikke kun få dit websted opført på søgeresultatsider (SERP'er), men også gøre det nemt for dig at huske, hvad dine gamle websteder handlede om. Det er dog godt at bemærke, at søgemaskiner som Google ikke bruger metatags til indeksering. Skriv de bedste meta tags for mennesker og ikke for søgemaskiner. Opret tags, som læsere klikker på, fordi de vedrører det, de søger.

"Indhold er konge." Du har sikkert hørt denne berømte SEO-relaterede sætning. Det er et af de tidligste retningslinjer for at skabe godt indhold til dit publikum. Godt indhold til mennesker og søgemaskiner skal være af høj kvalitet og unik. Det tiltrækker andre websteder for at linke til dig, hvilket giver dig mange tilbagekoblingsmuligheder.

Giv dine læsere det, de ønsker på en præcis, klar og præcis måde. Der er intet, der forhindrer dem i at flyde til dit websted og henvise deres venner til det..Hvis du sælger produkter eller tjenester, er det afgørende mellemmål at få så mange mennesker til dit websted. Når dit websted altid er rig på indhold, vil dette mål aldrig være et af dine mest presserende problemer. Når du opretter dit indhold, skal du bruge nøgleordene godt. Spred søgeord i dine titler, header tags, ankre og andre dele under hele opskrivningen.

Du kan investere mere i at lære at skabe høj kvalitet, og du vil helt sikkert høste meget af disse bestræbelser.

.htaccess skal indstilles korrekt. Du kan gøre indstillingen selv eller få en professionel til at gøre det for dig. Når du har besluttet, hvordan du vil have din webadresse, skal du holde dig til det format. Du kan kun have www eller ikke-webadresser, så Google ikke kan se dine sider som dubletter. Hvis du har begge URL-formater, vil Google ikke straffe dig, men du skal give en omdirigering fra www-URL'er til ikke-www-URL'er (hvilket er nemt at gøre). Du kan søge noget som "omdirigerer anmodninger til ikke-www-URL'er" og lærer alt hvad du behøver at gøre.

Du skal også konfigurere din robots.txt-fil korrekt. Det kan være overraskende at høre, at denne lille tekstfil kan forårsage dit websteds undergang. En robots.txt-fil styrer Googles crawler og andre robotter på de sider, du ikke vil "gennemgå". Hvis du ikke vil have billeder, der skal listes af søgemaskiner, bruger du din robots.txt-fil til at blokere dem. Det er klart, at du ikke vil lave en fejl, når du konfigurerer din robots.txt-fil. En simpel fejl kan blokere din vigtigste webside og holde den ude af nettet.

Disse er de mest væsentlige SEO-praksis, og alle er klassificeret som SEO-praksis på stedet, og der findes andre off-site-metoder som forfremmelse og opbygning backlinks . Normalt starter du med on-site SEO og bygger videre på off-site praksis for at skabe et fuldt optimeret website.

November 29, 2017
Nataliya, The Semalt Expert, Præsenterer Basic SEO Practices
Reply