Back to Question Center
0

Nyttige tips fra Semalt om, hvordan du blokerer uønskede e-mails på din Gmail-konto

1 answers:

Modtagelse af uønskede og falske e-mails fra din Gmail-konto kan være lidt irriterende. Gmail har fremlagt effektive filtre for at forhindre spam-e-mails, der stammer fra ondsindede adresselister og bestemte afsendere. Hvis du har modtaget spam-e-mails, gør Gmail det lettere for dig at blokere falske mails permanent.

Ross Barber, den Semalt ekspert, siger at spammere og angriberne i de sidste år har brugt skriptede e-mails til at stjæle information fra slutbrugercomputere. Hvis du klikker på en falsk e-mail på din Gmail-konto, kan du blive omdirigeret til et ondsindet websted, hvor hackere hurtigt kan få dine finansielle oplysninger og adgangskoder. I det lange løb tjener spammerne reelle penge, der betales til dem af organisationer som et reklamegebyr. Uønskede e-mails behøver ikke at være et kerneproblem, der påvirker din onlinekampagne eller -operationer. Lad falske e-mails være bare en mindre irritation ved at minimere antallet af uønskede e-mails, der sendes til din konto.

Sådan spærres brugere på din Gmail-konto ved hjælp af spamfiltre

Når det drejer sig om at forhindre spam-e-mails fra din Gmail-konto, bør du bruge spamfiltre til at overveje. Spamfiltre identificerer, hvor de fleste af dine uønskede e-mails stammer fra, tekniske elementer af de falske e-mails, omfang omfattet af e-mailen og det samlede antal personer, der modtager uopfordrede e-mails.

For at blokere irriterende og falske e-mails, der kommer fra bestemte afsendere, når du kommer til din Gmail-konto, skal du blot føje afsenderne til din Gmail-blokliste. Efter at have modtaget uønsket e-mail skal du tjekke og klikke på pil ned 'vises i øverste højre hjørne af den falske email.

Vælg gennem de viste indstillinger, når du har klikket på pil ned og klik på 'Bloker afsender'. I fremtiden overføres alle uønskede e-mails fra den blokerede afsender automatisk til mappen 'junk'. Heldigvis giver Gmail dig mulighed for at fjerne blokering af afsendere, der er låst ved et uheld.

Tricks om, hvordan man rapporterer spam e-mails

Når du registrerer spam-e-mail i din Gmail-konto, behøver du ikke panik. Hvis du klikker på markeringen i listen over e-mails eller ved brug af filtre, tilbyder du den bedste løsning. Google bruger rapporter indleveret af slutbrugerne til at forfine spamfilteret og gøre det bedre. Spamfiltre leverer de bedste resultater nogensinde. Men nogle junk mail finder altid en måde at komme igennem til din Gmail-konto. For at rapportere uønskede e-mails, der er modtaget på din konto, skal du klikke på den nederste pil, der vises øverst til højre for den modtagne junk mail.

Rul ned på listen over muligheder, der findes under pil ned, og klik på 'Rapport spam'. Efter markering eller rapportering af meddelelser og e-mails bliver junk-indholdet sendt til 'junk-mappen'. Bliv ved med at blokere og rapportere uønskede e-mails til Gmail og minimere antallet af uønskede filer, der sendes til dig af spammere og angribere.

Gmail tager sikkerheden for din Gmail-konto meget alvorligt. Lad ikke din indbakke blive overbelastet med uønskede filer og uønskede e-mails. Undgå at modtage falske e-mails fra bestemte afsendere ved at tilføje dem til din blokliste. Unblocking afsendere, der er vedhæftet din blokliste ved et uheld, kan gøres ved at klikke på 'pil ned' og klikke på 'unblock'-indstillingen.

November 29, 2017
Nyttige tips fra Semalt om, hvordan du blokerer uønskede e-mails på din Gmail-konto
Reply