Back to Question Center
0

Nyttige tips og tricks fra Semalt om, hvordan man udelukker crawler og spam fra dit websted

1 answers:

Også kendt som spamdexing er henvisnings bombning den nuværende tendens i de digitale marketing sektorer, der vil falde ned din WordPress hjemmeside på mindre end en uge. I de seneste par måneder er der rapporteret om tilfælde af en webcrawler og spøgelsesreferencer for spam, der påvirker e-handelswebsteder, hvilket udgør en stor fare for websteder i begyndelsen af ​​udviklingen.

For nylig har vi lanceret et fotograferingswebsted med fokus på babyer og børn. Som et nyt websted koncentrerede vi os om at udvikle vores hjemmeside, men glemmer at blokere crawlere fra indeksering af webstedet. Desværre gav spøgelsesreferencer spam og crawler spam mulighed for at udnytte. Vi begyndte at modtage henvisninger fra en porno site.

Som webmaster ønsker du ikke at finde dig selv at blive hjørnet af ondsindede henvisninger. Crawler referrer spam virker for at sende dig ondsindede links og kørsel falsk trafik til dit nyudviklede websted. I det lange løb vil du ende med at klikke på linket med det formål at identificere, hvor hovedparten af ​​din trafik kommer fra. Sådan spammere tjene penge. Her er tricks og tips af Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, der hjælper dig med at udelukke crawler og spam fra din hjemmeside.

Hvad du skal vide om henvisning spam

Spammers tilgang til webstedsejere og online marketingfolk har ændret sig i takt med at tiden går forbi. I øjeblikket foretager spammere automatiske anmodninger til websitesejere og forlader falske webadresser, der omdirigerer webstedsejere til ondsindede websteder. En angriber tricks online marketingfolk at klikke automatiske links ud af nysgerrighed..Efter at have klikket på linkene, modtager spammere rent penge, betegnes som et reklamegebyr.

Crawler referrer spam virker på spiking falsk trafik på din hjemmeside. Tiden forfalskede besøg fører til en høj afvisningshastighed og minimal sessionstid, en kritisk faktor, der fører til algoritmer, der placerer dit konverteringsord som ubetydelig. Spammere udnytter spøgelsesreferencespam, hvor automatiserede koder kapsler din Google Analytics-kode og slutter at ødelægge dine data.

Tricks om hvordan man udelukker crawler og spam fra dine analyser

Brug af GM Block Bots til at blokere referrer spam

Er du webmaster, der støder på crawler-referrer spam på dine analyser? Ingen grund til panik. GM Block Bots er et af de mest fremragende WordPress plugins, der arbejder for at ekskludere crawlere og spam som best-seo-solution.com og blackhatworth.com fra din Google Analytics. For at fjerne henvisningspost ved hjælp af et WordPress-plugin, skal du uploade den nyeste GM Block Bot-version på dit websted, og aktivere det.

Brug af .htaccess-fil til at blokere henvise spam

Som webmaster kan du let forhindre og udelukke referrer spam ved hjælp af en .htaccess-fil. Denne konfigurationsfil virker for at blokere skadelige webadresser fra at henvise til din WordPress-hjemmeside. Du skal blot tilføje en genereret kode til din .htaccess-fil for at blokere crawlerreferencer fra skewing med dine kampagnes optegnelser.

Hvad du skal vide om spøgelsesreferencer

I sammenligning med crawler-referrerings spam kan spøgelsesreferenced spam udelukkes ved at opsætte filtre til at blokere spamwebadresser. Opret og brug et gyldigt værtsnavn for at blokere ulovlige webadresser fra at levere data til din konto.

Efter blokering af robotter henvises der til spam, og uønsket trafik fra henvisende til dit websted forventer et drastisk fald i dit websites trafik. Din skudfrekvens vil dog optage og møde perioder med høj sessionstid. Vær opmærksom og aktiv for at udelukke crawler og spam fra skevning med din Google Analytics-rapport.

November 29, 2017
Nyttige tips og tricks fra Semalt om, hvordan man udelukker crawler og spam fra dit websted
Reply