Back to Question Center
0

Opdaterede tips og tricks fra Semalt On Sådan fjerner du henvisningsspam fra din Google Analytics

1 answers:

Referrer spam henviser til de falske besøg sendt til dit websted af spammere med det formål at forbedre deres søgemaskine optimering. Ivan Konovalov, den Semalt kundesucceschef, forklarer at henvise spam sprænger Google Analytics-data og rapporter, hvilket gør det vanskeligt for marketingfolk at analysere resultater og træffe effektive forretningsbeslutninger.

Forståelse af referrer spam

Nogle webmastere står over for udfordringen for at forstå, at henvisnings spam påvirker statistikker, og hvorfor det er meget vigtigt at fjerne henvisningsspam fra Google Analytics. I de seneste par år er de fleste websites og Google Analytics-konti blevet påvirket af spøgelsespam. Det er derfor, at hvis du har identificeret en stigning i trafikken på din hjemmeside, der stammer fra andre websteder, er det det rigtige tidspunkt at handle. I de fleste tilfælde angiver konti, der er berørt af henvisningsspam, ud for nul sessionsvarighedstid og høj afvisningsrate - products for parents.

Hvorfor angriberne sender referrer spam til din GA-konto

  • For at forbedre SEO rankings

Ved at offentliggøre dit websteds henvisningsstatistikker, slutter du tilbagekobling til spammers skadelige websted. Som søgemaskiner gennemgår dit websted til indeksering, overvejer de også linkene på dit websted som af høj værdi. Link popularitet er en nøglefaktor betragtes af søgemaskiner. Backlinksne virker til fordel for spammere, hvor de ender med at blive rangeret højt i algoritmerne.

  • Grib potentielle besøgende opmærksomhed

Når du klikker på links, der er sendt til dig, kan spammere hurtigt ødelægge din dag, da spammy links indeholder malware og annoncer. I de fleste tilfælde omdirigerer spammere besøgende til ondsindede websteder med det formål at sælge dem produkter og tjenester.

Hvordan henvise spam påvirker din GA-konto

Falske henvisninger er meget irriterende og irriterende. Besøget forstyrrer dine Google Analytics-rapporter, men ikke med dit websted. Referrer spam virker kun for spammers nytte. Ligesom spam-e-mails bruger log-spam mere tid, når man arbejder på at blokere det permanent.

Fjernelse af fjernelse af spam

1. Brug af filtre til fjernelse af henvisningsp spam fra din GA-konto

  • At fjerne henvisningsspam fra din Google Analytics-konto dikterer et højt niveau af årvågenhed og teknisk knowhow;
  • Analyser din henvisningsrapport og tilføj tilgængelige spamwebsteder til din liste;
  • Åbn din Google Analytics-konto og rul gennem 'Admin Section'
  • Opret nye filtre. I dette tilfælde skal du bruge den foruddefinerede type;
  • Opret et testfilter for at undgå at miste dine legitimationsoplysninger, når du fjerner spam fra din konto
  • Tilføje nye filtre regelmæssigt for at blokere popping up referrer spam

2. Brug af et segmentfilter

Oprettelse af et segment hjælper dig med at filtrere den tidligere spam, så vel som dit publikum konfronteres og måle dine trafikkilder. Når du opretter dit segment, skal du ikke glemme at navngive det for at opnå kølige resultater.

3. Brug af værtsnavn og .htaccess-fil

Brug værtsnavnfiltre og .htaccess-konfigurationsfil for at fjerne henvisningsspam til at skrække dine data i din GA-konto. Filtre med plugins blok log log spam fra afspejler din konto i fremtiden. Brug af .htaccess-filteknik er dog fortalere for marketingfolk med de rigtige tekniske færdigheder. Udfør processen forkert kan ende med at falde dit websted.

Referrer spam virker på skævhed med dine Google Analytics-data og kørsel falsk trafik til dit websted. Hostname-filtre, segmenter og .htaccess-fil bidrager til at opnå en præcis data i din GA-konto. Brug de ovenfor fremhævede teknikker til at opnå pålidelige statistikker på din Google Analytics-konto.

November 29, 2017