Back to Question Center
0

Practice From Semalt: Undgå Mobile Malware

1 answers:

Mobil enheder må ikke lide så meget som pc'erne gør, når det kommer til malware. Imidlertid fortsætter antallet af anvendte smartphones i brug. Antallet af personlige oplysninger i disse enheder vokser også, hvilket betyder, at det giver cyberkriminelle et potentielt område at udnytte. Malware vil ikke kun forstyrre brugeroplevelsen, men også skabe problemer vedrørende bedrageri og identitetstyveri.

Julia Vashneva, den Semalt Senior Customer Success Manager, minder om, at brugeren skal behandle mobilenhedssikkerhed med den samme årvågenhed, som de ville med deres pc'er, hvis de skal holde dem ude af ondsindet fare. Der er også andre måder, hvorpå brugeren kan forhindre infektion af malware, trojanere og vira.

Tillidskilder

Når brugere begynder at vælge tredjeparts applikationer for deres enheder, sætter de deres mobile enheder i fare. Årsagen er, at virksomheder som Google og Apple har strenge sikkerhedsinfrastrukturer til deres onlinebutikker. Tredjepartshandlere tilbyder billigere applikationer og software, som ellers ikke er tilgængelige i de officielle butikker. Hvad folk ikke ved, er at de også kunne indeholde vira og andet ondsindet indhold, hvorfor priserne er lave for at tiltrække dem for at downloade det. Brugere skal forstå, at de bør holde sig til at downloade software fra pålidelige kilder. De besøgte websites kan også være en kilde til malware, virus og trojanske heste. Derfor hold dig til troværdige webadresser.

Tilladelser

Mobiloperativsystemer indfører tilstrækkelige sikkerhedsprotokoller for at sikre, at enheden forbliver sikker. Ethvert mistænkeligt indhold, der forsøger at få adgang til enhedens funktioner, kræver tilladelse fra brugeren til at gøre sit beskidte arbejde. Brugere skal være opmærksomme på applikationer og software, der anmoder om tilladelse til adgang til bestemte data. Overvej altid om de har brug for oplysningerne til at være nyttige i udførelsen af ​​deres opgaver. Appen forsøger at få adgang til for mange data, nægte den adgang og søge efter en mindre invasiv software.

Sikkerhedssoftware

Folk finder det næsten utænkeligt at bruge en bærbar pc eller en pc, der ikke har nogen beskyttelse. Men når det kommer til mobilenheder, får de lidt laks for at sikre deres enhed med beskyttelses software. Mange vælger at gemme deres personlige oplysninger i deres smartphones. Hvad de ikke ved, er, at 96% af dem ikke kommer forudinstalleret med sikkerhedssoftware. Alligevel er der over hundreder af downloadbare software, der findes på mobilenhederne, som er gratis, der kan hjælpe med at afhjælpe problemet.

Kontroller regelmæssigt mobile applikationer

Før du kan downloade eller tilføje nye programmer eller software, skal du altid kontrollere de aktuelle installerede, og om de er opdaterede. Ved at gøre det sørger det for, at angriberne ikke udnytter sårbarhederne i de ældre versioner af enhedens applikationer. Udviklere frigiver opdateringer, der kommer sammen med patches til fejl og fejl fra tidligere versioner. Når du gør det, skal du kontrollere, hvordan applikationerne kører. Hvis der er en app, der fortsætter med at køre og en stigning i dataforbruget, er der en stor mulighed for, at cyberkriminelle allerede har inficeret enheden.

Tjek App Anmeldelser

Applikationsoversigter indeholder problemer, som andre brugere måtte have efter at have brugt en. Vurderingerne skal guide brugeren af ​​mobilenheden ved at vælge hvilken software der skal downloades Source .

November 28, 2017