Back to Question Center
0

Pretty Fed Up med henvisning Spam? - Følg Guides of Semalt

1 answers:

Det ville ikke være forkert at sige, at Google Analytics er yderst hjælpsomt for webstedsejere, da det giver information og indsigt om, hvad der sker på din hjemmeside og hvilken type trafik den modtager. Google Analytics hjælper også med at evaluere antallet af hits, afvisningsprocent, om trafikken er organisk eller uorganisk, samt hvilke er de mest kendte og bredt set sider på dit websted. Det er meget uheldigt, at henvisningspost har ramt Google Analytics i de seneste måneder, hvilket betyder, at dine rapporter vil være unøjagtige og mindre nyttige. For nylig er der fundet et stort antal spam-URL'er, der tiltrækker folks opmærksomhed på at køre trafik.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, har her givet kort detaljer om, hvordan man kan slippe af med Google Analytics-henvisningspost.

Gør dine rapporter berørt?

Mange mennesker er forvirrede på, hvordan man forstår, at rapporter berøres. Det første du skal bemærke er, at hvor mange synspunkter du får per dag. Hvis du ser et betydeligt antal synspunkter end forventet, kan det være et tegn på, at spam eller hackere har ramt dit websted. Du skal logge ind på Google Analytics for at kontrollere detaljerne på dit websted.

Sådan forhindrer du henvisningspam?

Det er rigtigt, at Google Analytics forsøger sit bedste for at komme op på forventningerne hos websejere og webmastere. Alligevel er der chancer for, at det bliver ramt af henvisningspost. For at forhindre det, skal du installere relevante plugins og software, som giver dig mulighed for at slippe af med falsk trafik. Hvis hackerne prøver at knække dine brugernavne og adgangskoder, er det tid til at ændre dine loginoplysninger, før det er for sent, og du mister det meste af dine oplysninger. Ofte bruger hackerne specielle sporings-id'er og koder til at stjæle dine personlige oplysninger. For at forhindre deres angreb bør du oprette filtre i et stort antal og installere relevant software, så dit sporings-id ikke bliver stjålet. Det er ikke muligt for nogen at fjerne Google Analytics-spam i det hele, men du kan oprette segmenter for at skjule dine detaljer og skabe nogle filtre for at forblive sikre på internettet.

Fjernelse af henvisningspam fra dine historiske data

Det er på tide at fjerne henvisnings spam fra dine historiske data. Til dette formål skal du oprette forskellige segmenter til forskellige sider. Og selvfølgelig bør du ikke glemme at sikkerhedskopiere dine filer en gang om ugen. Det er obligatorisk at ændre dit kodeord to gange om ugen, og husk at bruge stærke adgangskoder, så hackerne ikke kan gætte dem. For det første skal du filtrere værtsnavnens kampe og oprette unikke domæner. Det næste trin er at tilføje filtre til så mange sider som muligt.

Undgå kendte bots

Det er vigtigt at udelukke kendte bots, da de kan inficere dit websted inden for få minutter. Nogle af de robotter, som Google Analytics kender til, kan filtreres og fjernes nemt. Til dette skal du gå til admin sektionen og ændre indstillingerne. Hvis du følger alle disse trin, kan du i høj grad holde din hjemmeside beskyttet mod Google Analytics-henvisningspost Source .

November 28, 2017