Back to Question Center
0

Sådan undgår du at blive markeret som spam - Semaltips

1 answers:

Hvis du ikke bruger internettet, er chancerne for, at spamfiltre vil markere dine e-mails. Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager, siger, at en af ​​hovedårsagerne til, at det er svært at forhindre e-mails i at sende spam, er, at spam er strengere end din indbakke. Næsten alle internetudbydere bruger flere spamfiltreringsteknikker, og nogle af dem bruger kreative og uforudsigelige måder at bekæmpe spam på. Her er tipsene til at forbedre din e-mail-levering inden for få minutter.

Fokus på godt og engagerende indhold

Det er vigtigt at fokusere på højkvalitets og informativt indhold. Hvis indholdet er værdifuldt for dine kontakter, vil de helt sikkert elske at læse dine e-mails regelmæssigt - dedicated server canada. Sørg for, at du sender dem kvalitetstegn til at læse, og det forbliver frisk, interessant og aktuelt for maksimal eksponering. Hvis du gentagne gange har sendt salgsfremmende og ubrugelige ting til dine kontaktpersoner, kan de muligvis blokere dit email-id, og du bliver nødt til at overleve leveringsevnen.

Fjern alle inaktive kontakter

Hvis din e-mail-kommunikation er uønsket, leverer din store internetudbyder det. Og hvis du sender e-mails til forskellige inaktive kontakter, som ikke engang gider at læse din tekst, er det bedre at fjerne de inaktive forbindelser så hurtigt som muligt. Du skal rutinemæssigt rense abonnenterne fra listen og opdele dem i segmenter efter dine krav. Forskellige værktøjer til forvaltningsstyring er tilgængelige for at gøre dit arbejde nemmere..Du skal sende e-mails til de kontakter, der har været aktive i de sidste seks måneder, og sørg for, at du regelmæssigt tilføjer nye abonnenter til din e-mail liste.

Gennemgå tilmeldingsprocessen og tænk abonnenterne

Du bør altid gennemgå din tilmeldingsprocedure og forsøge at sætte dig selv i dine abonnents sko. Hvis du sender dem indhold, de aldrig havde forventet, vil abonnenterne ikke læse det og markere det som spam. Derfor skal du bruge professionelt eller venligt sprog i dit indhold og give det et engagerende og nyttigt udseende. Der er ikke behov for at ændre din skabelon og logo igen og igen, fordi det kan forvirre dine modtagere, og de kan sende spamklager mod din virksomhed.

Undgå at sende grafik og billeder til e-mails

At sende grafik og billeder i e-mailsne kan irritere dine abonnenter, især når billederne er store. Hvis du vil sende nogle billeder, skal du designe dine egne billeder eller skrive e-mailteksten i form af grafik, hvilket giver det et tiltalende og attraktivt udseende. På den anden side er det bedre at sende almindelige tekst-e-mails til dine abonnenter.

Send målrettede, personlige og udløste e-mails og blast kampagnerne

Hvis du vil generere kundeemner, skal du sende målrettede og personlige e-mails til dine abonnenter. Denne tendens er oftest identificeret som spam, men hvis dit indhold er nyttigt og engagerende modtager, markerer du dig som spam. På basisniveau skal du sende velkomne beskeder til alle dine abonnenter og fortsætte med at sende dem salgsfremmende e-mails en gang om ugen for at holde deres opmærksomhed intakt sæson efter sæson.

Afsluttende tanker

Dit primære fokus bør gøres på en liste over aktive kontakter. Du kan sende dem salgsfremmende e-mails, men teksten skal ikke være meningsløs eller mærkelig. Hvis du fokuserer på kvalitet, er chancerne for, at dine kontakter bliver til glade kunder.

November 29, 2017
Sådan undgår du at blive markeret som spam - Semaltips
Reply