Back to Question Center
0

Semalt advarer om forskellige typer WordPress Website Hacks

1 answers:

Hvis dine sikkerhedsscanninger kommer tilbage positivt, kan dit websted være ramt af spammere. Vi ved alle, at WordPress er det mest kendte og bedste indholdsstyringssystem. På grund af det rene antal og mængden af ​​WordPress-websteder online, er det næsten umuligt for os at holde sig trygge fra WordPress-hackerne.

Ryan Johnson, en topekspert fra Semalt , giver her et overblik over forskellige typer af WordPress hjemmeside hacks online for at være sikker.

Malware

Malware dækker alle former for farlige og skadelige programmer og software, såsom vira, trojanere, ransomware og spyware. Du vil se din Google Analytics-konto; malware også pop op-vinduer i web browsere advarsel os om at få det rettet så hurtigt som muligt. Du skal installere antivirusprogrammer eller anti-malware-programmer for at fjerne det - web design company auckland. Malware kan gøre alle former for falske ting som at stjæle dine kreditkortoplysninger, personlige oplysninger, beskadige dit websted, slette vigtige filer og låse din computer eller mobilenhed, indtil du betaler løsepenge.

Phishing

Phishing-angrebene foregår for det meste via e-mails, der tillader dig at åbne visse vedhæftede filer eller logge ind på et par hjemmesider som PayPal, Bank of America og andre. De vil have dig til at klikke på de mistænkelige links og se autentiske. Generelt er phishing-angreb beregnet til at narre dig, og hackerne bruger disse e-mails til at stjæle dine legitimationsoplysninger på internettet. Du skal aldrig klikke på en e-mail-vedhæftning, der ser mistænkelig eller mærkelig ud.

SQL Injections

SQL er et computersprog, der bruges af dine WordPress-blogs og websites. SQL (Structured Query Language) hjælper med at kommunikere med databaserne. I en nøddeskal kan SQL-injektionerne erstatte SQL-forespørgsler med de koder, der fører databasen til at gøre noget som hacking og phishing. Hackerne bruger disse oplysninger til at stjæle dine data og overføre dine filer fra en computer til en anden. Wordpress plugins og forskellige temaer kan hjælpe med at forhindre SQL-injektioner.

Kompromitterede adgangskoder

Med forskellige email-konti online bruger folk samme adgangskode på forskellige websteder. Hvis hackerne opdager et af dine adgangskoder, kan de nemt få adgang til dine flere konti. Derfor bør du forhindre dine adgangskoder i at blive kompromitteret og holde forskellige adgangskoder til forskellige konti.

Manglende softwareopdateringer

WordPress-eksperterne er omhyggelige med at forbedre plugins, software og temaer. Wordpress brugere er ikke omhyggelige med at installere og opdatere deres programmer. Manglende softwareopdateringer kan således medføre, at du lider på internettet. Det er sikkert at sige, at dette er blevet et af de største problemer på internettet, og du kan miste forskellige værdifulde filer og data på grund af kompromitterede softwareopdateringer.

Usikre temaer og plugins

Da forskellige mennesker bidrager med koder til WordPress i form af temaer og plugins, kan hackerne nemt distribuere malware og virus i dem. Den bedste beskyttelse er at holde plugins og temaer opdateret.

Dårlig sikkerhedspolitik

De dårlige sikkerhedspolitikker kan få dig til at føle dig trist, og din virksomhed kan stoppe med at vokse. Hvis flere personer har fået adgang til dit websted, behøver du ikke at gøre derefter Admin. I stedet kan du tildele dem forskellige roller og forhindre dem i at få adgang til Admin panelet på dit WordPress-websted.

DDOS

Distributed Denial of Service-angreb er udbredt og lanceres nemt online. De kan nemt bringe snesevis af websteder uden kendskab til webmastere.

November 29, 2017
Semalt advarer om forskellige typer WordPress Website Hacks
Reply