Back to Question Center
0

Semalt Aktier Top Blocker WordPress Plugins Tips

1 answers:

At drive et WordPress-websted med spike- og spamtrafik kan være lidt hektisk. Blocker WordPress-plugins hjælper e-handelswebstedsejere med at blokere uønsket trafik og spammere fra forskellige lande. Som marketingkonsulent bør du ikke gå glip af at bruge WordPress plugins til din hjemmeside.

WordPress giver marketingkonsulenter mulighed for at skabe gode blogs og kraftfulde designapplikationer. Effektiv brug af blokkerer WordPress-plugins gør det muligt for webstedsejere at blokere uønskede trafikbelastninger fra bestemte lande.

Michael Brown, en førende ekspert fra Semalt , definerer her toplistede blokkerede WordPress-plugins, der hjælper dig med at forhindre spiking-trafik fra de enkelte lande.

Geolify WordPress plugin

Geolify er et af de bedste blokerende WordPress plugins til brug på din hjemmeside - cheap vps us. Geolify skaber interaktive billeder, indhold og får adgang til dine potentielle besøgendes placering. Webstedsejere, der bruger WordPress-plugin, har det privilegium at omdirigere sandsynlige besøgende fra en webadresse til den anden.

Geolify plugin består af et geolocation, hvor webstedsejere kan få adgang til WordPress blog ved hjælp af scripts og koder. De almindeligt anvendte koder omfatter geolifylatitude og geolifystatename.

Centrora sikkerheds plugin

Centrora er et unikt blokkerende WordPress-plugin designet til at tilbyde sikkerhedssystemer til hjemmesiden. Centrora Security plugin består af integrerede scannere, backup løsninger og firewall. Webstedsejere, der bruger Centrora-sikkerheds plugin, identificerer let ondsindede scripts, virus og SQL-injektioner.

Den nyligt frigjorte Centrora-sikkerhedsversion består af katalogskannere og filscannere..Denne sikkerheds plugin består også af andre overordnede funktioner som individuel landeblokering, firewallkonfigurationssystemer og avancerede scannere.

iQ Block Country Plugin

iQ blocker WordPress plugin giver webstedsejere mulighed for at begrænse de enkelte lande fra at få adgang til indhold. Med iQ-blok land plugin kan du nemt blokere lande, der forårsager spam og hacking forsøg.

Som ejer af WordPress kan du beslutte at blokere alle lande og undtagen din IP-adresse fra at få adgang til dit indhold. Tilføj et sikkerhedslag på din WordPress-websted og bloker skadelige besøgende fra at få adgang til dit indhold.

IP2Location Country Blocker plugin

IP2Location blocker WordPress plugin gør det muligt for klienter at blokere nogle besøgende fra at få adgang til indhold. Dette WordPress-plugin understøtter både BIN-data og IP2Location-formater. Med IP2Location WordPress plugin kan du tilpasse 403-siden og omdirigere besøgende fra flere lande til en tilpasset side.

IP Geo Block plugin

IP Geo Block plugin består af indvandringskontrolfunktion, der hjælper med at blokere loginforsøg, ondsindet adgang og spamindlæg på dit websted. IP Geo blocker WordPress plugin understøtter sikkerheds plugins, BuddyPress, easy redning og bbPress.

WP GEO Website Protection plugin

WP GEO WordPress plugin hjælper webstedsejere med at begrænse adgangen til uønskede lande eller individuelle IP-adresser på dit websted. Denne blokering af WordPress-plugin blokerer besøgende, der stammer fra ugunstige lande, fra at få adgang til dit websites indhold.

Land IP Individuelle omdirigeringer

Dette er en blokering af WordPress-plugin, der giver webstedsejere mulighed for at blokere uønsket trafik. Land IP-individuelle omdirigerings plugin bruger besøgernes tilskrivning og browser cookies til at omdirigere blokerede lands IP-adresser til en foruddefineret side.

Admin Block Block-plugin

Dette er et af de bedste blokerende WordPress-plugins, der arbejder for at blokere og begrænse adgangen til dine admin sider.

Wordfence Security plugin

Dette er den mest avancerede blokkerer WordPress-plugin til blokering af individuelle IP-adresser, firewall og login-sikkerhed. Wordfence Security Plugin er drevet af Threat Defense Feed, software, der beskytter webstedsejere mod at blive hacket.

De ovennævnte diskussionsblokerende WordPress-plugins hjælper webstedsejere med at begrænse adgang for besøgende, der har adgang til indhold og deres hjemmesider. Download og installer disse funktioner for at blokere trafikbelastninger fra ondsindede lande.

November 29, 2017
Semalt Aktier Top Blocker WordPress Plugins Tips
Reply