Back to Question Center
0

Semalt: Blok adgang til dit websted indhold med Meta Tags og Robots.txt filer

1 answers:

Jason Adler, den Semalt Customer Success Manager, siger, at det er muligt at kontrollere, hvad der deles med Bing, Yahoo og Google, når du holder dataene sikre og ikke deler det på internettet . De data, du skal holde hemmeligt, indeholder kontaktoplysninger, PayPal-id, kreditkortoplysninger, brugernavne og adgangskoder. Du bør blokere denne type oplysninger fra at blive indekseret i Google og andre søgemaskiner. Når det kommer til at blokere webadresserne på dit websted, er det muligt for dig at stoppe Google og andre søgemaskiner fra at gennemgå bestemte sider eller artikler. Det betyder, at når folk går gennem søgeresultaterne, vil de ikke se og navigere til de webadresser, der er blevet blokeret - creating a logo for your band. De kan heller ikke få adgang til indholdet, og du kan stoppe mange artikler fra at blive set i Googles søgeresultater. Sådan blokerer du adgangen til dit website indhold:

Bloker søgeindekseringen med metatags: Du kan nemt blokere sider fra visning i søgemaskiner, når du bruger meta-tags uden indeks på dit websteds HTML-kode. Googlebot gennemsøger sider, der ikke har dette metatag og vil droppe dine specifikke sider fra dets søgeresultater på grund af det. Lad os her fortælle dig, at dette metatag kun virker, når din robots.txt-fil ikke er ændret.

Bloker webadresser med robots.txt-filer: Robots.txt-filen er placeret i roden på dit websted og angiver den del af dit website, som du ikke vil have søgemaskinerne og edderkopper til at indeksere. Det gør brug af Robots Exclusion Standard, som er en protokol med et sæt kommandoer, der angiver, hvor og hvordan webcrawlere får adgang til dit websted. Robotter..txt hjælper også med at forhindre, at billederne vises i søgeresultaterne, men tillader ikke brugere at forbinde dit websted med deres egne sider. Du skal huske begrænsningerne og begrænsningerne i robots.txt-filer, før du redigerer den. Nogle mekanismer sikrer, at webadresserne er blokeret korrekt. Instruktionerne til robots.txt er direktiver, hvilket betyder at de ikke kan håndhæve webcrawlers adfærd. Alle crawlere tolker syntaks på deres egne måder, og robots.txt-filerne kan ikke forhindre referencer til dit link fra de andre websteder. Google er godt at følge direktiverne til robots.txt-filer, men det kan ikke være muligt for søgemaskinen at indeksere en blokeret hjemmeside på grund af dens politikker.

Fravalg af Google Local og Google Egenskaber: Du kan blokere dit indhold fra at blive vist på forskellige Google-ejendomme, når det er blevet indekseret. Dette omfatter Google Local, Google Fly, Google Shopping og Google Hotels. Når du vælger at fravælge at blive vist i alle disse forretninger, bliver dit indhold, der blev gennemgået, ikke angivet eller opdateret. Enhver artikel, der vises på nogen af ​​disse platforme, bliver fjernet i 30 dage efter optagelsen.

Konklusion:

Det er vigtigt at skjule det mindre værdifulde og nyttige indhold fra dine besøgende. Hvis dit websted har lignende emner på flere steder, kan det medføre et negativt indtryk på søgemaskiner og dine besøgende. Derfor skal du skjule alle disse sider og ikke lade søgemaskinerne indeksere dem. Slip af indholdet fra tredjepart. Du er nødt til at slippe af med det tredjeparts indhold, der ikke er værdifuldt for dit websted til enhver pris. Lad ikke Google se, at du deler indhold af tredjepart, da søgemaskinen vil se mindre værdi på dit websted i så fald. Når du har kopieret indhold fra et stort antal websteder, kan Google straffe dig, og du kan blokere de dobbelte artikler for at forbedre dine Google-rækker.

November 30, 2017