Back to Question Center
0

Semalt: Blokerer et websted på din computer eller Android-telefon

1 answers:

Uanset om du beskytter dit barn eller gemmer de personlige oplysninger, er der nogle måder at blokere uønskede websteder på din computer eller mobilenhed. Mange mennesker er bekymrede over deres online privatliv og ønsker at blokere visse websteder for at sikre deres og deres børns komplette sikkerhed. Nogle websteder kan indeholde og sprede virus, malware og bots. Der er chancer for, at de også vil indeholde irriterende indhold, eller nogen kan stjæle dine private oplysninger. Selvfølgelig kan du undgå disse websteder, men det er ikke den permanente mulighed, og du skal også tage seriøse foranstaltninger.

Bloker et websted på Windows-computeren:

Max Bell, den Semalt kundesucceschef, angiver, at der findes en række måder at blokere en hjemmeside på, og du kan vælge den metode, der er baseret på din browser, din netværksrouter og hele operativsystemet system. En stor rygrad på internettet er DNS-systemet, der oversætter simple og nemme at huske navne som www.google.com og IP-adresser. Mens du bruger DNS-serveren til at komme til webstederne, vil din computer have noget kendt som værtsfilen. Denne fil bruges til at deaktivere adgang til mistænkelige websteder. Den følgende metode er effektiv både til Windows 7 og Windows 8-brugere:

  • Du skal få adgang til administratorafsnittet på din computer og logge ind med dit brugernavn og adgangskode, og derefter gå til C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc.
  • Klik på filnavnet som værter og vælg Notesblok fra en liste over programmer. Klik på Ok-knappen og rediger filen.
  • I slutningen af ​​denne fil skal du indsætte de webadresser, du måske vil blokere. Til dette kan du tilføje et par linjer i slutningen af ​​denne fil med 127.0.0..2. Så skal du skrive navnet på hjemmesiden og få det blokeret.

Bloker et websted på din Android-telefon:

For en Android-bruger er der et par tips og ting at huske. Hvis du har den forankrede telefon, kan du f.eks. Nemt blokere webstederne ved at redigere værtsfilen på enheden og lede hackerne til nogle andre websider. Til dette skal du bruge filhåndteringen og teksteditoren. Den bedste mulighed er at bruge ES File Explorer, som lader os udføre flere opgaver på samme tid.

  • Installer ES File Explorer og tryk på en menuknap øverst.
  • I systemmappen kan du se filen, der hedder Hosts. Du skal trykke på det og gå til pop op-menuen. Her skal du nå ES Note Editor-indstillingen.
  • Tryk på denne redigeringsknap og rediger filen. Her skal du skrive webadresserne og navne på det websted, du vil blokere.
  • Glem ikke at omdirigere deres DNS, og skriv 127.0.0.2 www.blockedwebsites.com i den nye linje.
  • Genstart Android-telefonen, når du har gjort ovennævnte ting

Hvis du mener, at denne metode er ret kompleks, skal du installere antivirusprogrammerne som Trend Micro, der gør det muligt for dig at blokere de mistænkelige websites automatisk. Du skal simpelthen installere denne app og aktivere den. Gå til Indstillinger> Sikker område og svejs til forældrekontrol. Her skal du klikke og oprette en konto. Når kontoen er oprettet, kan du navngive den som blokerede lister i din app og tilføje de websteder, du måske vil blokere ad gangen.

November 29, 2017
Semalt: Blokerer et websted på din computer eller Android-telefon
Reply