Back to Question Center
0

Semalt: De mest fantastiske Wiki artikler

1 answers:

Julia Vashneva, Semalt Customer Success Manager, siger, at Cool Freaks Wikipedia Club er en af ​​de førende og berømte Facebook-grupper. Det leverer de sejeste, mærkeligste og freakiest Wikipedia artikler. Fra 52 hertz hval til Tarrare bliver alt gjort tilgængeligt på medlemmernes Facebook News Feeds. Siden grundlæggelsen i september 2013 er denne gruppe vokset enormt og er blevet et fællesskab af over 30.000 aktive medlemmer. Her har vi talt om de mest foretrukne og nyere Wikipedia artikler.

Kentucky kødbruser

Det er ikke en skræmmende seksualhandling, men uheldet med usædvanligt vejr. I Bath County, Kentucky, i marts 1876 steg stykker af kød især oksekød ned på et område på 100 meter i flere minutter. Senere blev brikkerne genkendt som hestens lungevæv.

Rain Queen

Dronningen af ​​Balobedu tilhørte Sydafrika. Hun troede at have kontrol over skyerne og nedbør. I årevis er tronen tom på grund af kontroverser om Raindronningens illegitime børn og kritikken af ​​Modjadjis unikke og underlige livsstil.

Drukpa Kunley

Denne digter og den tibetanske buddhist havde magten til at omdanne dæmoner til de beskyttende guddomme efter at have ramt dem med penisen Thunderbolt of Flaming Wisdom. Kunley er også berømt for den esoteriske praksis for at male falsk på Bhutans vægge..

Joyce Carol Vincent

Carol Vincents dødlegeme blev fundet i hendes London-lejlighed, der så mærkeligt og usædvanligt som dødlegemet lå der der i mere end tre år. Fordi alle regninger blev betalt automatisk, hendes fjernsyn og varme løb, og den del af hendes leje blev også betalt, alle troede på, at Joyce var i live. Dage før hendes død havde denne unge dame afbrudt kontakter med hendes slægtninge og venner.

Armin Meiwes

Denne tyske fyr blev berømt for at myrde og spise en person, som gik ind for at blive spist. Han havde lagt en annonce på webstedet, The Cannibal Cafe, hvor Meiwes udtalte, at han ledte efter, at nogen skulle blive myrdet og forbrugt. En mand fra Berlin, Bernd JĂ ¨ rgen Armando, reagerede på hans annonce, og Miewes amputerede Brandes 'penis og kogte det ordentligt.

Jennifer og juni Gibbons

De var smukke tvillinger, der spejlede hinandens bevægelser og talte til hinanden på en måde, som ingen nogensinde kunne forstå. På trods af forsøg på at adskille dem ved at sende dem til forskellige skoler, blev tvillingerne katatoniske og isolerede sig, indtil de blev genforenet i livet. Snart blev de kriminelle og blev sendt til hospitalet, hvor de brugte 14 år.

George Herriman

George Herriman var en af ​​de bedste og berømte amerikanske tegneserier fra det 20. århundrede. Han var berømt for tegneserien med titlen Krazy Kat. Han identificerede sig som græsk, men fødselsattesten viser George som farvet med blandede raceafstamninger.

Abdel Halim Hafez

Abdel var en af ​​de mest populære og bemærkelsesværdige arabiske og egyptiske sangere. Han betragtes som grundlæggeren af ​​arabisk musik, og hans musik inspirerede egyptiske revolutioner fra 2011. Han begik selvmord i 1977, og verden havde aldrig Big Pimpin uden Halim.

November 29, 2017
Semalt: De mest fantastiske Wiki artikler
Reply