Back to Question Center
0

Semalt Definerer WordPress-plugins, du skal overbelaste dit websted

1 answers:

Et plugin i WordPress er en software, der indeholder flere funktioner, der bruges til at øge et WordPress-websted. Wordpress-plugins kan enten tilføje nye funktioner eller udvide funktionalitet til hjemmesiden. De kan også tilpasse sig forskellige typer WordPress-websites som f.eks. En blog, et privat websted eller et Woo Commerce-websted. Men ikke alle plugins er nyttige og værd at installere på din WordPress hjemmeside.

Ryan Johnson, en førende ekspert på Semalt, specificerer her nogle af de vigtige plugins, som du skal overveje.

1. WP Rocket

Det er et caching WordPress-plugin, som kan konfigureres med minimal konfiguration. Det lanceres ved aktivering, så din hjemmeside kan indlæses hurtigst muligt. Hurtige indlæsningswebsteder tiltrækker mere trafik til dit websted Funktioner i WP Rocket inkluderer hurtig opsætning, browser og sidecaching, sitemap preloading, databaseoptimering, multisite-kompatibilitet, CloudFlare-kompatibilitet, flersproget kompatibilitet, udviklervenlig og e-handelsvenlig.

2. Slider Revolution

Det hjælper dig med at vise indholdet smukt. Det er den bedste responsive skyder. Tilpasningsrige, flotte og forudbyggede skyderen skabeloner er tilgængelige. Funktionerne omfatter responsive layouter, skyder animationer, synlighed og adfærd muligheder, API funktioner, brugerdefineret CSS / JavaScript, tilføj skyder fra en skabelon, støtte til google skrifttyper, import / eksport / erstatte funktion og tilføje lag, som enten kunne være billede, tekst, knap, lyd, video blandt andre. Det er vigtigt at bemærke, at dette er et premium WordPress-plugin, og dets laveste pris starter ved $ 25.

3. WPForms

Denne WordPress-plugin hjælper dig med at oprette effektive formularer, der inviterer, og dermed hjælpe folk til at kontakte dig bortset fra din e-mail. Det er en træk og slipbygger. Derfor trækker du og sliper den ønskede funktion, måske en rullemenu, ind i formularen. Forudbyggede form skabeloner er også tilgængelige. WPForm-funktionerne omfatter træk og slip formbygger, lydhørsvarsel, formularskabeloner, øjeblikkelige meddelelser, posthåndtering, spambeskyttelse, geolokaliseringsdata og forskellige tilføjelser som Paypal Add-on, stripe-tilføjelse, Zapier-tilføjelse, signatur Add-on blandt andre.

4. WPBakery Visual Composer

WPBakery er en fremragende sidebygger, der integrerer og understøtter andre WordPress-plugins. Med denne WordPress-plugin kan du hurtigt bygge et hvilket som helst layout du ønsker på din hjemmeside ved hjælp af drag and drop builder. Det er kompatibelt med Woommerce, og meget SEO-venlig kan derfor bruges til en bred vifte af websteder. Dens funktioner er objektorienteret kode, flersproget klar, frontend og backend editor, brugerdefineret post stil support, billedfiltre blandt andre Source .

November 29, 2017