Back to Question Center
0

Semalt - Effektive tip til, hvordan man filtrerer ud Google Analytics Spam

1 answers:

Hackere har arbejdet på måder at trænge ind på din hjemmeside efter at effektive teknikker blev sat på plads for at blokere dem. I dag bruger opportunister falske henvisninger og Google Analytics-spam med det ene formål at lede brugere til spammywebsites. Åbning af henvisningspams med falske beskeder kan være meget irriterende.

I de sidste par uger har hackere sendt henvisnings spam til brugere med det formål at klare sig med klientdata og generere trafik til ondsindede websteder. Efter at have klikket falske henvisningspams, bliver brugerne omdirigeret til et ondsindet websted, der indeholder virus og malware. Den trojanske virus er blevet anvendt i vid udstrækning af opportunister til at dele henvisningsspams, der ender omdirigering af klientens malware-websteder og ondsindede onlinebutikker.

Michael Brown, kundesucceschef for Semalt , giver overbevisende problemer for at hjælpe dig med at slippe af med henvisningspost.

Virkningen af ​​Google Analytics Spam

Henvisningspams har tendens til at forstyrre, hvordan små hjemmesider fungerer, mere sandsynlige for deres data i forhold til store websteder. Efter at have taget kontrol over din trafik udnytter spammere kunder, der besøger et websted, ved at omdirigere dem til malware-websteder. Ifølge IT-eksperter har mere end 50% af trafikken tendens til at blive omdirigeret af spammere til malware-websteder, et scenario, der i høj grad påvirker den lille hjemmesides mål for fremskridt.

I et simpelt ord har en hjemmeside berørt af trojanske virus tendens til at dele henvisningspams bredt, et scenario der ødelægger genereringen af ​​datatrafik og brugerinddragelse. Falsk henvisning og Google Analytics-spam påvirker negativt antal websites.

Sådan filtreres ud falsk henvisning spam

At være ivrig efter at surfe og klikke henvisninger er en nødvendig forudsætning for online marketing. En række teknikker er blevet fremsat for at filtrere ud falsk henvisning spam, trojanske virus og malware påvirker hvordan hjemmesider arbejder.

Non-Ghost Referral Spam

Ikke-spøgelsesreferens spam har tendens til at besøge slutbrugernes websteder og tager kontrol over trafikgenerering i det lange løb. For at fjerne alle lister over spam, der ikke er spøgelsesreferencer, skal du oprette et filter for at udelukke al henvisningspamme stammer fra et kendt domæne. Megalytic er den almindeligt kendte spam-spam. For at få et levende billede af ikke-spøgelsesreferencespamme, der besøger dit websted, skal du gå til Acquisition og klikke på 'All Traffic'. Åbn henvisningerne og tilføj et værtsnavn, der generelt fungerer som en sekundær dimension.

Ghost Referral Spam

Ghosthenvisninger bliver genereret i dine webstedsrapporter ved malwarebesøg. Her arbejder spøgelseshenvisninger for at overføre falske og ondsindede data til Google Analytics. I det lange løb tilføjes de falske overførte data til din rapport. For at fjerne spøgelsesreferencespam fra din rapport skal du oprette en ny dimension og derefter tilføje filtre, der udelukker alle spøgelsesreferencespam fra din rapport.

I verden af ​​Google Analytics bliver henvisningsspild bliver et gener, hvor det påvirker webstedsrapporterne negativt. En række teknikker og værktøjer udvikles af Google til at filtrere bort henvisningspost. Før du klikker på henvisninger, anbefales slutbrugerne at være opmærksomme og kontrollere legitimiteten af ​​henvisninger. De ovenfor diskuterede filtreringsteknikker hjælper dig med at blokere og fjerne malware som trojansk virus og henvisningspam fra din hjemmeside Source .

November 28, 2017