Back to Question Center
0

Semalt Ekspert forklarer hvilke knapper til Website Referrer Spam Er

1 answers:

Buttons-for-website.com er et berømt websted, der viser på henvisningslisten over Google Analytics-konti, på trods af at det ikke faktisk sender dig trafik. Du kan muligvis se nogle besøg, alle har 100% afvisningsprocent og nul sekunder brugt på din hjemmeside. Knapper til websitet er et af de websteder, der involverer brugere i henvisningspost på en eller anden måde. Tanken er at forbedre placeringen af ​​sine egne hjemmesider ved at give dit websted ondsindet trafik og masser af lavkvalitetsbesøg. Spammere og hackere håber, at de vil generere indtægter med dette trick, og buttons-for-website.com offentliggør listen over sine bedste henvisningsadresser for at narre brugerne på internettet - hosting y dominio peru. Hvis en SEO-virksomhed er involveret i spam og lover at øge din trafik inden for få dage, kan det være involveret i nogle sorte hat SEO teknikker og vil retfærdiggøre sine gebyrer til kunderne.

Hvis du ejer et websted og holder øje med Google Analytics-kontoen, er chancerne for, at dit websted modtager hits fra knapper-for-website.com. Det er ikke en legitim kilde til trafik og bør fjernes så hurtigt som muligt.

Prøv følgende praktiske tips fra en ekspert af Semalt , Jack Miller.

Darodar Referrer Spam:

Lad mig her fortælle dig, at buttons-for-website.com er direkte forbundet med Darodar. Chancerne er, at du har hyret en person fra Darodar, og det begyndte at dukke op i henvisningsstatistikken. Knapper til websitet vil gøre det samme med dit websted, og henvisningspamme, der vises i Google Analytics-kontoen, foregiver at være lovlig..Hvis du klikker på det, vil du se mange besøg, der kommer til dit websted. Henvisningen er ikke en rigtig person, men en bot, som foregiver at være et menneske. Han ønsker, at du skal besøge hans websted hver dag, så han kan generere nogle indtægter.

Referrer Spam er ikke bare en irritation:

Det er sikkert at nævne, at der henvises til spam, ofte betragtes som en mindre irritation, men det er ikke sådan, fordi det kan ødelægge dine Google Analytics-data og kan skævke sine resultater til en vis grad. Det spiller således en vigtig rolle i ødelæggelsen af ​​dit websites placering og øger din afvisningshastighed. Da Darodar begyndte sine spam kampagner, rapporterede kunderne, at deres hjemmesider blev ramt tusindvis af gange om dagen. Nogle gange fik deres websteder snesevis af hits hvert minut, hvilket er ret naturligt. Det forårsagede forskellige præstationsproblemer på de websteder, de målrettede på, hvilket forårsager, at webstederne ikke var tilgængelige hele dagen. Desuden førte det til, at reaktionstiden i vid udstrækning faldt.

Sådan spærrer du henvisninger til spam?

Hvis du modtager referrer spam til dit websted, er det tid til at blokere det, før din virksomhed er fuldstændig ødelagt. Heldigvis er der nogle måder at forhindre henvisningspost på, f.eks. Redigering af .htaccess-filen og brug af et WordPress-plugin.

Rediger din .htaccess-fil:

Du skal kun redigere .htaccess-filen, når der ikke er nogen anden mulighed. Denne fil er til stede i dine webservere og kan bruges til forskellige formål. Hvis du ikke ved noget om, hvordan du redigerer det, er det den bedste løsning at tale med dine hostingfirmaer, og de vil redigere det for dig.

WordPress-plugin'en:

Hvis du har opbygget dit websted på WordPress, kan du få gavn af et par plugins, der hjælper med at blokere referrerings spam. Wordfence er et af de bedste plugins. Det er gratis at bruge og er meget nyttigt. Det har mange muligheder og funktioner at få gavn af. For at forhindre henvisningsspam, skal du gå til indstillingen Avanceret blokering og sige farvel til henvisningsspammen for en levetid.

November 29, 2017
Semalt Ekspert forklarer hvilke knapper til Website Referrer Spam Er
Reply