Back to Question Center
0

Semalt Ekspert Fra Islamabad: Måder At Recognize Darodar Ghost Referrer I Google Analytics

1 answers:

For mange webstedsejere er henvisninger spam et væsentligt problem, der påvirker effektiviteten af ​​en marketingkampagne. Når du ejer et websted, kan du bemærke, at trafik kommer fra almindelige domæner eller andre nye. For en nybegynder kan man ofte begrænse den falske trafik i Google til lovlig trafik. Henvisning spam kommer imidlertid fra spøgelseswebsteder som Darodar spøgelsesreferencer. Ghost trafik kommer fra spoof websteder, hvis primære mål er at øge trafikken til deres websteder og gøre affilierede salg.

Denne artikel, der er fastsat af Sohail Sadiq, en topekspert fra Semalt , kan lære dig mekanismerne for henvisningsspam og hvordan du finder det i Google Analytics.

Henvisningspost kan forekomme på to særprægede måder:

1.Traffic kommer fra spam web crawlere.

Der findes adskillige hjemmesider, der bruger webcrawlere af forskellige årsager. Legitime website crawlere har deres unikke identitet, hvilket gør hele processen til at fungere som en succes. Webcrawlere kommer til din hjemmeside, herunder et opkald til handlingsknapper for at nå målet offeret klik på et link. I de fleste tilfælde kommer disse spam henvisninger til webstedet som omdirigering til et lægemiddelfirma eller en online butik. I andre tilfælde kan spam e-mails som darodar spøgelsesreferencer komme fra porno hjemmesider. Deres primære mål er at få en provision for hvert køb, du laver. Darodar hævder at være et legitimt websted, der tilbyder ledende generationsmetoder. De er ikke et gyldigt SEO-websted. De bruger deres crawler til at sende tons trafik til en brugers Google Analytics-side, hvilket gør falsk trafik..

2. Ghost referral trafik.

For spøgelsespam, er der ingen webbesøg på din hjemmeside. I stedet sender spammer millioner af sideforespørgsler på din Google Analytics-side. På samme måde kan du opleve trafik på din GA-konto, men undlader at reflektere over dit website dashboard. Denne form for trafik kan sandsynligvis komme fra domæner som Darodar spøgelsesreferencer.

Sådan genkender du henvisningspambesøg i Google Analytics

For personer, der driver e-handelswebsteder, er det vigtigt at differentiere falsk trafik fra det, der ikke er legitimt. Disse webbesøg kan gøre dine webstedsdata unøjagtige og sænke præcisionen af ​​dine marketingmetoder på plads. Falsk trafik opstår efter forudsigelige mønstre. For eksempel har henvisningstrafik en afvisningsprocent på 0% eller 100%. Gennemsnittet af browsersessionstider er altid 0 sekunder. Ingen nye sessioner kommer fra de samme webbesøg. En anden vigtig måde at registrere det på er destinationssiderne . De fleste webudviklere, der laver spøgelsespam, bruger betydelige flydende knapper for at sikre, at deres robotter finder stedet at klikke.

I andre tilfælde kan de spamfiltre, der findes i Google Analytics, registrere henvisningsp spam. Det er vigtigt at bruge avancerede spamfiltre til at kontrollere sådanne webbesøg samt trafik fra domæner som Darodar spøgelsesreferencer.

Konklusion

Henvisninger til spam kan skævre dine webstedsdata, desorienterer din digital marketing indsats. Det er vigtigt at bruge sikre e-mail-platforme til at holde afkald på henvisningspost. For eksempel kan Darodar spøgelsesreferent generere trafikdata på din hjemmeside, som muligvis ikke afspejler dine webbesøg.

November 29, 2017
Semalt Ekspert Fra Islamabad: Måder At Recognize Darodar Ghost Referrer I Google Analytics
Reply