Back to Question Center
0

Semalt Ekspert Fra Islamabad: Sådan Blokerer Darodar Ghost Referrers

1 answers:

Darodar.com vises ofte i henvisningslisten til din Google Analytics-profil, på trods af at den ikke sender dig ægte trafik. Du kan muligvis observere tilsyneladende besøg, som alle har 100% afvisningsprocent og nul sekunder brugt på din hjemmeside. Darodar.com engagerer sig i den praksis, der er kendt som referrer spam. Siden foregiver at tilbyde rigtig trafik, men det gør det ikke. Darodar.com offentliggør en liste over sine bedste henvisninger, og spammerne mener, at ved at komme ind i disse lister kan de få kvalitets backlinks .

En anden grund er, at de håber du vil besøge deres hjemmesider og vil købe noget fra deres tilknyttede links. Alt i alt er darodar.com en sort hat SEO-virksomhed, der lover at øge din trafik, men det udfører opgaverne med ulovlige og uetiske teknikker.

Sohail Sadiq, en førende specialist fra Semalt , giver her nogle nyttige tips i denne forbindelse.

Hvordan påvirker henvendelse spam dataene?

Uanset årsagerne til henvisning spam, påvirker dette Google Analytics-dataene. En af hovedårsagerne til at bruge GA er at kontrollere, hvilke websteder der sender dig lovlig trafik, og hvilke er involveret i ulovlig trafikforsendelsestaktik. Det er også vigtigt at vide, hvilke websteder der er placeret bedre i søgemaskinens resultater og hvordan man kan forbedre dine strategier for at få nye links.

Afvisningsfrekvensen og den tid, der bruges på dit websted, er vigtige, da disse giver dig mulighed for at forbedre strukturen og indholdet af dit websted. Hvis du ejer en virksomhedsside, vil dette hjælpe dig med at forbedre konverteringsfrekvensen og generere nye kundeemner for dig. Hvis du vil foretage nogle vigtige beslutninger om væksten af ​​din virksomhed baseret på Google Analytics-data, bør du stoppe henvisningsspam fra at forstyrre nøjagtigheden af ​​dine data.

Hvordan slippe af med henvisningspost?

Den gode nyhed er, at det er muligt at slippe af med henvisningsspam fra Google Analytics-dataene. Den bedste måde er at oprette nogle filtre i din Google Analytics-konto. Nogle websteder bruger bots til at besøge dine websider, mens de andre sender de falske besøg direkte til din Google Analytics-konto uden endda at besøge dit websted. Du kan fjerne dem begge ved at oprette filtre i din Google Analytics-konto.

For at oprette filtre til darodar.com skal du huske på følgende:

Log ind på din Google Analytics-konto og gå til afsnittet Admin.

Vælg indstillingen Konto og ejendom i rullemenuen, og opret filtre i sektionen Dedicated Views.

Under rullemenuen Vis skal du klikke på Nytt filter og angive dit filter som darodar.com.

Glem ikke at vælge den tilpassede filterindstilling, og vælg henvisningen i rullemenuen Filtreringsfelt.

Her skal du indsætte darodar \ .com i filterafsnittet og klikke på knappen Gem inden du lukker vinduet.

Hvad med andre spamreferencer?

Du kan nemt tilføje sådanne filtre til alle spamreferencer, der vises i Google Analytics-kontoen. Du bør holde øje med de nye domæner, der vises i dine data, og tilføj nye filtre til det, der vises med tiden.

November 29, 2017
Semalt Ekspert Fra Islamabad: Sådan Blokerer Darodar Ghost Referrers
Reply