Back to Question Center
0

Semalt: Er Botnet den mest kraftfulde Cyberweapon?

1 answers:

Botnets betragtes for øjeblikket som de mest kraftfulde cyber våben i indholdet af marketingindustrien. Botnets tager udnyttelse af computer-slutbrugere og adgangsoplysninger uden ejers samtykke og viden. Jason Adler, den Semalt Customer Success Manager, forklarer, at dette cybervåben kan påvirke computere, printere eller optagere.

Hvad du skal vide om botnets

Botnets er et netværk af gadgets, der er befalet af malware, for at snyde ind i websteder og enheder. En botnet er befalet af bot-herders, cyberkriminelle, der styrer bots uden nødvendigvis at falde i en computer - plastic beach chairs. Bot-herders opererer ved hjælp af kommandoservere, som giver dem mulighed for at udføre angreb på organisationer.

Almindeligvis er de vant til at stjæle og få adgang til finansielle oplysninger og adgangskoder. En distribueret benægtelse er en anden brug af botnets, hvor bots er styret til spike trafik eller sende falske anmodninger på en bestemt hjemmeside. I det lange løb ender den målrettede side overbelastet, et scenario, der tvinger dem til at lukke ned. For nylig er robotnet blevet brugt til at stjæle penge på velgørende kampagner.

Stigning af robotnetværk

Vækst og udvidelse af tingets internet har spillet en betydelig rolle i stigningen i botnets. Internet af ting (IoT) -enheder kan let manipuleres og angribes af botnets i forhold til computere. Shodan, en motor til IoT-enheder, bruges almindeligvis af bothærdere til at identificere og opdage sårbare enheder og gadgets på internettet.

Udviklere, der designer botnet, bruger ikke kun robotnetværk til deres økonomiske gevinst, men også udlejer dem til andre ondsindede angribere. Attackere udnytter botnets til at stjæle og få adgang til vigtige oplysninger på hjemmesider. Bredolab botnet er et eksempel på et robotnetværk, der blev udlejet til hackere. Til gengæld endte angriberne med at betale bygherren et anslået beløb på $ 120.000 på månedsbasis.

Mirai var et andet distribueret denial-of-service-angreb, der gik viral. Udviklere, der designede botnet, tilbød cybervåben til en gennemsnitlig løn på $ 7.500 pr. Time.

Tips til beskyttelse af din pc fra botnets

Botnets anses for at være farlige, da angrebene træder i kraft uden meddelelse fra computerbrugere. Efter at være blevet udnyttet, viser din computer en stigning i trafikken og langsommere ydeevne. Her er tricks om, hvordan du beskytter din enhed mod at blive inficeret med botnet netværk.

  • Luk ned unødvendige funktioner fra at køre på din computer. Hackere drage fordel af enheder gennem åbne funktioner og porte.
  • Hardware og software opdateres regelmæssigt på din enhed. Ved at holde dine programmer og software opdateret hjælper det med at opdage og blokere ondsindede filer og bots fra at få adgang til din computer.
  • Brug stærke adgangskoder og ændre computerens standardindstillinger for at undgå at blive kompromitteret. Malware og angriberne scanner svage adgangskoder og fabriksindstillinger for at få adgang til din enhed.

Botnets betragtes som den mest robuste cyber-angreb på internettet i den nuværende markedssektor. Lad ikke botnets true din online kampagne. Vær opmærksom ved at gennemføre ovenstående tips.

November 29, 2017