Back to Question Center
0

Semalt Expert - 7 skal have WordPress-plugintyper

1 answers:

Vi kan ikke benægte, at over 25% websites og blogs drives af WordPress, hvilket gør det til det bedste indholdsstyringssystem online. Der var tidspunkter, hvor blogger.com var det eneste valg for indholdsmarkører og forfattere, men nu er WordPress meget udbredt og lignet på grund af dets evne til at udvide funktionaliteterne på et websted. I enkle ord kan du nemt tilføje hundredvis til tusindvis af plugins til dit WordPress-websted og forbedre dets ydeevne. Propperne har gjort det nemt for programmørerne og de ikke-programmører at opbygge og vedligeholde et professionelt websted. Du behøver ingen teknisk viden til at starte en hjemmeside, fordi WordPress-plugins er der for at gøre dit arbejde nemmere og hurtigere end nogensinde. Nogle WordPress-plugins hjælper os med at øge hjemmesiden eller blogtrafik, mens de andre hjælper os med at forbedre konverteringsfrekvensen og reducere afvisningsfrekvensen.

Oliver King, en førende ekspert på Semalt Digital Services, har skræddersyet 7 hovedtyper af WordPress-plugins, du bør vide om.

1. Caching

Caching er et af de bedste og mest kendte facetter til din online forretning. Det kan drastisk reducere læsningstiden på dine websider og tilbyde en fremragende brugeroplevelse. Dette foreslår også dig, hvordan du reducerer afvisningsraten på dit websted og efterlader en god indvirkning på søgemaskinerne, især Google. Jo hurtigere dit websted belastes, jo højere og bedre er dets søgemaskine placeringer. Det bør ikke komme som en overraskelse, at de besøgende har tendens til at navigere væk fra dit websted, hvis det ikke indlæses inden for fem sekunder. Derfor skal du forbedre indlæsningshastigheden på dit websted med den rigtige type plugins. Selv om der er mange muligheder til rådighed, men de bedste WordPress-plugins er W3 Total Cache og WP Super Cache.

2. Tegningsoption

Du skal have hørt, at pengene er alle i posten. Dette er, hvad de succesrige iværksættere tror på. En enorm liste over abonnenter kan hjælpe dig med at dyrke din forretning hurtigere og få dig masser af salgsledninger. Det vil også lade webmastere få tilbagevendende besøgende til deres websteder og blogs hurtigt..De bedste abonnementstaster til dit WordPress-websted er Nyhedsbrevsmelding og WP Subscriber Pro.

3. SEO

Hvis du vil drive økologisk trafik til dit websted eller forbedre søgemaskinens placering, bør du optimere dine websider til SEO. Tilføjelse af metatitler, beskrivelser og metakoder manuelt er ret hektisk og irriterende, men integrering af plugins til dit websted fjerner manuel vilje og hjælper dig med at tilføje de relevante oplysninger på ingen tid. De bedste og mest berømte WordPress-plugins i denne forbindelse er WordPress SEO by Yoast, One SEO Pack og SEO Ultimate.

4. Analytics

Faktisk bør alle webmastere vide om placeringen af ​​deres hjemmeside. Uden nogen ordentlig viden om kvaliteten af ​​din trafik, kan du aldrig tage de rigtige markedsføringsbeslutninger. Derfor skal du integrere dit websted og installere Google Analytics som analytiske værktøjer på det. Jetpack er også godt at gå med, da det får de rigtige data til dig uden at skabe nogen forvirring for dig.

5. Landingssider

Destinationsider spiller en vigtig rolle i forbedringen og forbedringen af ​​konverteringsfrekvensen. Hvis du ønsker at pleje ekstra salg fører til indholds marketing, social media marketing og email marketing, bør du få effektive destinationssider. En destinationsside kan overbevise brugerne om at tilmelde sig dine nyhedsbreve og gøre købene mulige. I WordPress er der forskellige plugins til at hjælpe dig med at oprette overbevisende destinationssider, men Landing Pages, Zedity og Optimize Press 2.0 er de bedste.

6. Relaterede og berømte indlæg

Næsten alle webmastere kæmper med problemet med high bounce rate. Brugerne kommer til dit websted, læser indholdet, kan lide og deler det og navigerer væk til de andre websteder. Dette sker, når du ikke fortæller din historie imponerende. En besøgende vil ikke bruge mere end tre sekunder på din hjemmeside, og du skal reducere afvisningsfrekvensen for bedre placeringer i søgemaskinen. De mest berømte WordPress-plugins, der kan tilføje populære eller beslægtede indlæg på dit websted, er WordPress-relaterede indlæg, og et andet plugin til relaterede indlæg.

7. Social media integration

Social media sites hjælper os meget i online marketing. Næsten alle hjemmesider fokuserer på at drive trafik fra sociale netværk. Med over 90 personer bruger Facebook og Twitter til at kommunikere med familie og venner, er intet bedre end at bruge sociale medier plugins til at engagere dem. De bedste WordPress-plugins i denne forbindelse er Ultimate Social Deux, Floating Social Bar og The Social Links.

November 29, 2017
Semalt Expert - 7 skal have WordPress-plugintyper
Reply