Back to Question Center
0

Semalt Expert - 8 tips til at sikre en Mac mod malware, vira og trojanske heste

1 answers:

Nylige udbrud af Flashback Trojans har fået meget opmærksomhed fra de mennesker, der er trætte af vira og malware. Teknisk set trænger alle Mac-virus og malware ind på din enhed gennem uønskede apps og spil. Det er derfor vigtigt at sikre din enhed så tidligt som muligt, før det er for sent, og du mister alle dine data.

Her har Michael Brown, Customer Success Manager for Semalt , delet nogle enkle tips til at sikre en Mac fra virus og malware.

1.Disable Java

Hvis du har installeret Flashback og andre typer af malware og vira gennem Java, bør du afinstallere eller deaktivere den så hurtigt som muligt. Apple og Microsoft har givet deres brugere mange Java-sikkerhedsopdateringer og -tips. Du kan gennemgå disse opdateringer for at vide, hvordan du deaktiverer Java, der er blevet inficeret med virus og malware. Dette forhindrer din Mac-enhed i at blive beskadiget.

2. Opdater jeres programmer og OS X-software regelmæssigt

Det er meget vigtigt at opdatere dine applikationer og OS X software regelmæssigt. Apple udgiver sikkerhedsopdateringer hver uge for at holde brugerne informeret om, hvilken type tredjeparts software og apps der er godt at følge med. Du kan forhindre malware og virusangreb ved at opretholde dine apps og spil en gang om ugen. Til dette skal du gå til sektionen Softwareopdatering og downloade den nyeste Apple-applikation.

3. Deaktiver eller fjern Adobe Acrobat Reader

Du behøver ikke at holde Adobe Acrobat Reader i din Macs hukommelse, hvis du ikke bruger den. Tekniske eksperter viser at Adobe Acrobat Reader har haft flere sikkerhedsproblemer og brud. Derfor anbefales det stærkt, at du afinstallerer det og ikke installerer det nogensinde igen. Vi foreslår at du finder ud af alternativer, da Adobe Acrobat Reader ikke er et godt program..

4. Installer Anti-Virus Software til Mac OS X

Mange bruger antivirusprogrammer på deres Mac-enheder. Det er okay at gå med det, men sørg for at du har opdateret dit antivirusprogram. Du skal regelmæssigt installere og scanne din enhed. Det vil holde din Mac-enhed sikker mod skadelig software og kan hjælpe dig med at nyde internettet uden problemer.

5. Brug en Flash Block Plugin

Når du har deaktiveret Flash og Acrobat-tjenesterne, er det næste trin at bruge et Flash Block-plugin. Det er vigtigt at installere dette plugin for at undgå ethvert problem på internettet. Det kan forhindre malware og alle former for vira ved at holde din Mac-enhed beskyttet. Plugin er tilgængelig for alle browsere og er gratis.

6. Deaktiver automatisk fil åbning efter download

Når du har downloadet de ønskede filer, er det vigtigt at deaktivere automatisk indstillinger for filåbning. Safari er standard for at åbne filer, efter at de hentes. For din online sikkerhed og sikkerhed, bør du deaktivere denne funktion hurtigst muligt.

7. Aktivér anti-malware definitioner

At tillade anti-malware definitioner er afgørende. Derfor skal du dobbelttjekke, om de er blevet aktiveret korrekt eller ej. Til dette skal du gå til indstillingen Åbn system og klikke på "Sikkerhed og privatliv." Du skal også se, om listen er manuelt opdateret. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere det så tidligt som muligt.

8. Undgå installation af tilfældig software

Mens du bruger internettet, bliver du bedt om at installere et stort antal programmer. Det er et trick af hackere, da de vil stjæle dine personlige oplysninger. Du bør aldrig installere noget, som du ikke er sikker på, mens du surfer på internettet. Når nogle mærkelige ting vises, anbefales det at lukke disse vinduer eller genstarte computeren Source .

November 28, 2017