Back to Question Center
0

Semalt Expert: Blokerer individuelle IP-adresser

1 answers:

Det kan være lidt hektisk at drive et websted med unøjagtige data. Intern trafik og uønsket trafik har påvirket små virksomheder og deres ledelse i det hele taget. Trafik genereret fra det interne miljø som din medarbejders trafik kan påvirke din virksomhed negativt uden din viden. Dine medarbejdere kan besøge sider og klikke tilbage og sænke dine afvisningsprocenter. Et scenario, der fører til dine konverteringsordninger, er dårligt placeret i Google Algoritmerne.

Ivan Konovalov, den Semalt Customer Success Manager, advarer om, at nogle browsere med din IP-adresse kan skelne dine data og forretningsrekorder væsentligt. Ifølge IT-eksperter insisterer virksomheder på at generere ekstern trafik fra deres eksterne besøgende frem for at få intern trafik. Heldigvis kan de seneste opdateringer i Google Analytics hjælpe virksomhedsejere med at udelukke og blokere ondsindede trusler, intern trafik og klasseløs interdomein-routing, en ordning, der fungerer ved at erstatte ældre systemer, der bruges af IP-adresser til nye.

Spammere, der arbejder på at trænge ind i din konto og snige gennem henvisningspammere og svindel, kan nu blokeres effektivt ved hjælp af Google Analytics. At opnå rene og præcise data fra din Google Analytics er en stor succes med din kampagne. Nye funktioner og teknikker er dog blevet sat på plads for at hjælpe store firmaer og organisationer, der har mere end 100 ansatte til at udelukke bulk IP-adresserne fra deres rapporter.

Sådan bestemmes antallet af CIDR i din Google Analytics?

Klasseløs interdomain-routing (CIDR) er en IP-adresseringsstrategi, der arbejder for at erstatte de ældre ordninger til nye. CIDR gælder normalt for organisationer med et stort antal medarbejdere. For det meste er ordningen udtrykt med et skråstreg i slutningen for at repræsentere antallet af personer i dette område. Jo større tallet i slutningen af ​​skråstreget er, desto mindre er antallet af ansatte IP-adresser.

En organisation med et større antal enkeltpersoner rådes til at ansætte it-eksperter for at udelukke IP-adresser, bottrafik og intern trafik, der påvirker dataene fra de anerkendte organisationer. Der findes også et online værktøj, der identificerer antallet af individuelle IP-adresser, der er tilgængelige på et givet websted.

Tips til, hvordan man opretter et synfilter for at blokere individuelle IP-adresser

  • Åbn fanen 'Admin' i din Google Analytics og klik på ikonet 'Tilpasning eller Rapportering' øverst på fanen.
  • Besøg dit Google Analytics 'Property' ikon og vælg fanen 'View'
  • Opret en ny visning med et nyt navn og indstil en ny tidszone
  • Gå til din visning, filtrer og generer et andet nyt filter, og navngiv det 'Exclude IPs'
  • Navngiv din filtertype 'foruddefineret' og vælg den nye destination. I dette tilfælde skal du vælge "trafik fra kendt IP-adresse."
  • Gå til den næste viste boks og vælg 'der indeholder.'
  • Udfyld IP-området i nedenstående boks, og brug de data, du har registreret, til intern trafik
  • Klik på ikonet "Gem" for at afslutte processen

Når du har brugt filteret til at blokere og ekskludere intern trafik, henvises der til spam, og den enkelte IP-adresse overvåger dine ændringer, da resultaterne realiseres og produceres efter to eller tre dage. Før du filtrerer dine data, skal du overveje at gemme dine værdifulde data til en standardvisning for at undgå at miste værdifulde oplysninger, når du har slået fejl i blokeringsprocessen. Google Analytics har ydet stor hjælp til virksomhedsejere og online marketingfolk. Log ind på din Google Analytics og anvend ovenstående trin til at blokere IP-adresser og CIDR, der påvirker din websteds ydeevne Source .

November 28, 2017