Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer 4 typer WordPress-websteder

1 answers:

At have din tilstedeværelse online kan hjælpe dit mærke med at være autentisk og vil øge værdien og omdømmet for de potentielle kunder. Hvis du er en person på jobjagen, kan du have den høje succesrate, der er mulig med en portefølje. Det er sikkert at sige, at WordPress er den bedste og mest bekvemme løsning på alle dine problemer på internettet. Hvis du vil gøre din tilstedeværelse kendt online, vil WordPress fungere som beslægtet med arkitektfirmaet og vil hjælpe med at designe alt fra de enkle steder til professionelle websider.

Oliver King, en førende ekspert på Semalt , kigger på 4 hovedtyper, du nemt kan opbygge med WordPress og nogle værktøjer, der hjælper dig med at lave et fremragende og fremragende websted på ingen tid. 10)

1. e-handelswebsites

Whiskey House er det websted, der sælger skotsk whisky, og det er bygget på WordPress. Forskellige lignende e-handelswebsteder kom til at være på grund af WordPress. Hvis du har en Amazon-størrelse virksomhed og vil lade verden vide om det, er Wordpress den bedste mulighed for dig, da det vil hjælpe dig med at nå et stort antal mennesker. Amazon er et udsøgt onlinefirma, der drives af ingen andre end WooCommerce, og dets design er baseret på et særligt Divi WordPress tema. WooCommerce er et faktisk plugin af Automattic, og det har masser af butiksfunktioner. Dette plugin eksisterer i din WordPress og kan installeres på ingen tid. Det har et bredt udvalg af muligheder og funktioner, både betalt og gratis. En anden ting du kan prøve er Easy Digital Downloads og iThemes Exchange..Det hjælper dig med at udvikle en online butik ved hjælp af din WordPress-konto. Du bør ikke glemme at drive det med WooCommerce for omfattende funktioner og muligheder.

2. Forretningswebsteder

Hvis du vil have et højt profileret firma eller firma som Mercedes-Benz, er WordPress den rigtige mulighed for dig. Dette bilproducentfirma valgte WordPress og blev et af verdens bedste mærker. Det har perfekt fremhævet dets featured og fremvist et stort antal køretøjer til at engagere flere og flere brugere. Dens hjemmeside indeholder slanke mørke brugerdefinerede temaer, der blandes med deres mærke og køretøjerne. Det er rigtigt, at WordPress har en bred vifte af plugins, som du kan bruge til at oprette kontakt os formular, billedbilleder, FAQ sektioner og andre.

3. Nyhedsportaler

Nyhedsportaler som CNN og MTV News valgte WordPress til de online newsrooms. Begge disse steder har et stort publikum i verden og er kendt for deres unikke layout og temaer. MTV flaunts en imponerende stil og arrangerer sin post unikt. Det samme er situationen med CNN. Temaet de valgte udviser de grundlæggende træk ved moderne design, hvor billederne og indholdet blandes fejlfrit. Med WordPress kan du nemt designe lignende websteder og bruge dens plugins til de besøgende afstemninger, forfatterboks, sociale medier deling og andre værker. IssueM er det bedste plugin for at få disse ting gjort.

4. Online samfund

Du skal have hørt om Tasty Kitchen. Dette er stedet, hvor fødevareelskerne kommer og deler deres opskrifter online og diskuterer deres spisevaner. Dette websted kører øverst på BuddyPress, et open source WordPress plugin udviklet og lanceret af Automattic. Dette plugin tilbyder alt, hvad folk har brug for at starte med sociale medier. Du kan nemt oprette et online-fællesskab ved hjælp af dette plugin og engagere flere og flere læsere.

November 29, 2017
Semalt Expert definerer 4 typer WordPress-websteder
Reply