Back to Question Center
0

Semalt Expert definerer en årsag til ikke at bruge henvisningslisten for udelukkelse for at holde spam væk

1 answers:

Mange mennesker forsøger at slippe af med henvisningspam i Google Analytics. Årsagen er, at det fører til skævheder, der kan ændre, hvordan websiteejere træffer beslutninger på deres marketingkampagner. Listen over henvisninger til udelukkelse er en måde at gå i gang med. Men så meget som det er hensigtsmæssigt, mener eksperter, at dette er en forfærdelig ide. Så meget som folk fortsætter med at hævde, hvor meget af en dårlig ide det kunne være, har ingen nogensinde taget lejlighed til at forklare årsagen til det.

Jason Adler, kundesucceschef for Semalt Digital Services, vil forsøge at gøre denne forklaring.

Der er mange artikler om, hvordan man skal gå om fjernelse af henvisningspost. Vi vil dog kun koncentrere os om, hvorfor man ikke bør bruge henvisningslisten. Google forbeholder sig brug af listen for at udelukke enhver trafik, der stammer fra tredjeparts indkøbsvogne. På denne måde forhindrer Google Analytics i at tælle kunder i nye sessioner gennem henvisninger og returneringer. Det sker, når kunden tjekker ud af tredjepartswebstedet og vender tilbage til ordrebekræftelsessiden senere.

Den enkle definition givet af Google kan foregå med at skabe misforståelser med offentligheden. Udtrykket, der siger, at når du ekskluderer en henvisningskilde, udløser al trafik fra det forbudte domæne ikke en ny session, forvirrer mange..

Folk vil derfor antage, at denne udelukkelse betyder, at Google Analytics ikke inkluderer besøget fra rapporten. Det er normalt ikke tilfældet. Hvad der sker er, at Google forsøger at forbinde det aktuelle besøg med et oprindeligt besøg på hjemmesiden. Udover dette forhindrer det anerkendelse af henvisningsoplysninger. Ikke desto mindre er der et tilsyneladende besøg, kun at det ikke har nogen kilde.

Her er en demonstration af hvad dette betyder:

Et websted stackoverflow.com har et link til den side, man ejer. Hvis den person, der besøger det "ensomme" websted, klikker på linket eller domænet, vises det som en henvisning fra StackOverflow i Google Analytics.

I skrivebordsoversigten læses det, at der er en aktiv bruger på webstedet, der henviser til StackOverview i den øverste sociale trafik. Nu, hvis man beslutter sig for at tilføje det nye domæne til listen over henvisninger til udelukkelse, og klikker på det samme link, men fra en anden browser registrerer Google Analytics stadig besøget. Hovedsagelig holder udelukkelseslisten ud alle de domæner, der er inkluderet i listen. Ifølge Google Analytics udløser adgangen fra den nye browser, hvad angår den, en ny session, der behandler handlingen som den var en ny bruger. Derfor behandler analytics det som et direkte besøg, da det ikke indeholder nogen henvisningsoplysninger.

Hvis man indeholder for mange spammy links og domæner til deres udelukkelseslister, kan de arbejde imod webstedets ejer og vende sig til direkte trafik. Derfor fuldfører man målet om at få henvisningspamme ryddet ud af Google Analytics-rapporten, og i stedet skyder et direkte trafikalternativ op. På nogen måde forbliver webstedsstatistikkerne slukket.

Konklusion

Hvis spam henvisninger bliver en trussel, overvej ikke at bruge en henvisningslukkelsesliste for at slippe af med dem Source .

November 28, 2017