Back to Question Center
0

Semalt Expert: Du, Ja, Du! Ved du, hvad en spøgelse henviser til spam er?

1 answers:

Ghost henvisning eller henvisning spam er den falske trafik, der vises i din Google Analytics-konto. Men når du nøje tjekker, hvor hit hits kommer fra, vil du se, at de kommer fra en henvisningswebsted og øger din afvisningshastighed i høj grad. I øjeblikket er der to hovedtyper af spøgelseshenvisninger, der påvirker Google Analytics-dataene. For det første er der spambots og crawlere, der indekserer dine websider og ignorerer robots.txt-filerne. Den anden type er Darodar, som kan identificeres som ulovligt trafikgenereringsprogram. Ryan Johnson, den Semalt Customer Success Manager, forklarer, at hovedspørgsmålet er, at spøgelsesreferencespammen kommer fra flere domæner, hvoraf de fleste er voksne temaer og slår ud websites døgnet rundt.

Forskellen mellem spam bots og spøgelseshenvisninger er kvaliteten af ​​trafikken. Spøgelset henviser spam sender trafik fra nye og ukendte domæner, men besøger aldrig dine hjemmesider. I stedet forlader de de digitale stier, der påvirker dine Google Analytics-konti og øger din afvisningsprocent. De sigter mod at spore dine Google Analytics-koder, og du kan blokere dem ved at oprette filtre i din konto. På denne måde vil du kunne stoppe spøgelsesreferencespam fra at ødelægge dine analysedata.

Har spøgelsesreferrer spam påvirkning på min SEO eller hjemmeside?

Det er sikkert at nævne, at spøgelsen henviser spam ikke påvirker din SEO eller hjemmeside. Som vi allerede har beskrevet, besøger de ikke din hjemmeside, men vises i de øverste henvisninger til dine Google Analytics-data..Det er dog det, der påvirker dine data- og analyserapporter. Spøgelsesspecifikke spam rammer dit websted hele dagen og viser op til tusind hits i 24 timer.

Spøgelset referrer spam gør følgende ting til dit websted:

  • Det øger i høj grad den samlede afvisningshastighed på dine websider.
  • Det kan reducere antallet af besøgende på din blog eller dit websted.
  • Det skævrer henvisningsdataene og gør det svært for dig at se om trafikken er kvalitet eller ej.
  • Det forhindrer målkonvertering og placeringsdata, som sender dig mange besøg fra Rusland.

Hvordan sender henvisningsspammerne data til dine Google Analytics-konti?

I din JavaScript-kode fortæller et sporings-id Google Analytics, hvilket henvisningswebsted sender dig trafik. Spammerne bruger følgende tre metoder til at sende falske besøgende og hits til dine Google Analytics-konti:

1. De indsætter Javascript-koderne på deres egne hjemmesider og genererer hits til deres websider.

2. De opretter de automatiske robotter til at indeksere dit websted, faking henvisningerne og viser mange besøg.

3. De opretter specifikke robotter for at sende data direkte til din Google Analytics og involverer ikke reelle henvisningssteder.

Den bedste måde at forhindre spøgelsesreferrer spam er ved at oprette filtre eller redigere din .htaccess-fil. Du kan oprette så mange filtre, som du vil forhindre de mistænkelige hits i at ødelægge dine Google Analytics-data.

November 29, 2017
Semalt Expert: Du, Ja, Du! Ved du, hvad en spøgelse henviser til spam er?
Reply