Back to Question Center
0

Semalt Expert: En retningslinje til filtrering af underdomæner i Google Analytics

1 answers:

I disse dage er det meget vigtigt at oprette brugerdefinerede filtre og underdomæner i Google Analytics. Det vil lade dig analysere, evaluere og se trafikken på dit websted såvel som deres kilder. Uanset om du har en blog, en virksomheds hjemmeside, flere destinationssider eller et tilknyttet websted, er det vigtigt at filtrere underdomæner.

Her har Andrew Dyhan, en af ​​de førende eksperter fra Semalt , talt om nogle enkle tips i denne henseende.

Konfigurer Google Analytics

Det første trin er at konfigurere Google Analytics i dine underdomæner. Du skal bruge enten samme eller forskellige UA-koder for dem og holde dem gemt et eller andet sted på din computer. Det kan virke nemt, men du skal huske, at ikke alle hjemmesider bruger de samme UA-egenskaber. Du skal oprette forskellige filtre til forskellige underdomæner, og sørg for, at koderne er korrekt indsat.

Opret en ny visning i Google Analytics

Dernæst skal du oprette nye visninger i Google Analytics. Når du har åbnet din Google Analytics-konto og går til dit betjeningspanel, skal du justere indstillingerne fra øverste højre hjørne, hvor administrationsmenuen er til stede. Her kan du indsætte så mange domæner som muligt. Det eneste du skal huske er, at du vælger forskellige filtre til forskellige hjemmesider og opretter nye visninger hver gang et websted indsættes her..

Opret testvisninger

Hvis du er ny til Google Analytics, anbefaler vi dig at oprette testvisninger for at undgå problemer. For hvert domæne og underdomæne kan du oprette forskellige testvisninger, der sikrer, at du har undgået alle fejl. Derefter kan du få adgang til dine rå trafikdata for at vide mere, hvordan denne proces virker.

Anvend tilpassede filtre

Når du har lavet nye visninger, er det næste skridt at bruge brugerdefinerede filtre. Til dette skal du vælge den brugerdefinerede filter sektion og gå til radioknappen. Klik på den knap og tilføj dine underdomæner her for at komme i gang. Tilføjelse af brugerdefineret filter er en af ​​de mest omfattende og fantastiske måder for dig at få dit arbejde udført korrekt.

Tilføj henvisningslister

Tilføjelse af henvisningslister udelukkende er en god ide, da det forhindrer dine underdomæner i at modtage falsk og lav kvalitet. Til dette skal du vælge din ejendom eller underdomæne. Når det er valgt, kan du klikke på sporingsknappen og få den komplette henvisningslukkelsesliste. Her kan du tilføje dine underdomænewebadresser og komme i gang.

Hvad er et underdomæne og hvordan man sporer det?

Hvis du har et par websider, hvis webadresser er www.abc.com eller noget andet, er det nemt for dig at have underdomæner efter eget valg, og deres nummer er ikke begrænset. Et underdomæne er et enkelt domæne, der oprettes under dit hovedwebsted og kan aktiveres eller deaktiveres når som helst. Ofte, hvis brugere flytter fra en hosting-tjeneste til en anden, er det nemt for dem at holde de samme domæner, og dette vil ikke forstyrre deres overordnede omdømme på internettet. Også at kreditere dit underdomæne er nemt, da hoveddomenavnet betaler på dine vegne, og betalingen sendes automatisk enten fra dit kreditkort eller din PayPal Source .

November 28, 2017