Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer, hvordan man beskytter computeren mod Botnets

1 answers:

Nik Chaykovskiy, Semalt Customer Success Manager, siger at spam e-mails er blevet en almindelig ting for enhver internetbruger. De fleste internetbrugere modtager mange spam-e-mails hver dag, som normalt kommer til spam-mappen. Takket være de moderne spamfiltre kan brugerne eliminere det meste af spam-e-mails. Man kan undre sig over kilden og motivet bag disse spam e-mails. I de fleste tilfælde kommer disse e-mails fra en botnet. Botnets er en af ​​de værste trusler mod den iboende browsers sikkerhed - fake euro bills for sale. I den seneste rapport rapporterede FBI, at i USA blev 18 computere kompromitteret af hackere hvert eneste sekund.

Hvad er en Botnet?

En botnet består af mange 'zombie computere', som er under kontrol af en angriber, normalt uden ejerens varsel. En angriber opretter en bot og sender den til disse personlige computere. Herfra kan de sende kommando og styre C & C signaler fra en server. En computer, der er inficeret af denne malware, er ikke længere under ejerens kommandoer. Attackeren kan nu udføre en kommando som et DDoS-angreb på en bestemt hjemmeside. Boten udgør den funktionelle enhed af en botnet. Fra kodning af denne app anvender angriberen sort hat digital markedsføring betyder at få det installeret på et offers computer. Nogle af de tricks, de bruger, omfatter agn og skift annoncer. F.eks. indeholder Facebook-applikationer fra ondsindede kilder inficerede filer. nogle andre tilfælde sender disse mennesker spam-e-mails. Nogle af disse e-mails omfatter trojanske heste, inficerede filer eller vedhæftede filer. Når du installerer malware på offerets computer, skal angriberen bruge et klientprogram på en fjernplacering for at sende instruktioner til bots. Et netværk af botnets kan indeholde over 20.000 uafhængige bots, der udfører en lignende opgave. Attacken sender derefter infektionen til en kommando og kontrol (C & C) server gennem:

  • C & C til bots: Denne metode indebærer at sende instruktioner til netværket af bots og modtage dem direkte til serveren. Det er en vertikal kommunikationsmodel.
  • Peer to peer. En bot kan kommunikere direkte med en anden bot. Dette danner en horisontal måde at sende instruktioner til og modtage feedback. I denne metode kan botmesteren styre det samlede botnet.
  • Hybrid: Denne taktik er en kombination af de to metoder, der er beskrevet ovenfor.

Når en succesfuld botnet lanceres, kan angriberen udføre cyberforbrydelser som f.eks. Stjæle dine data. Personlige oplysninger som e-mails og adgangskoder kan lække gennem disse midler. Almindeligvis forekommer kreditkortstyveri samt tab af adgangskoder gennem botnetangreb. Brugere, der gemmer følsomme data som login credentials, finansiel information samt online betalingsinformation risiko for at blive angrebet af disse hackere.

November 29, 2017