Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hvad er Darodar?

1 answers:

Før du læser denne artikel, skal du tjekke dine weblogtrafik logfiler i Google Analytics. Se på de øverste henvisninger, og se, om du kan se nogen indlæg med 'Darodar.com' '. Hvis det er til stede, spørger du sikkert dig selv: "Hvad er Darodar?"

Hvad er Darodar?

Darodar-webstedet viser, at det er et firma, der tilbyder SEO-tjenester. Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Success Manager, siger, at oprindelsen af ​​Darodar ikke er præcist kendt. Forskere ved med sikkerhed, at Darodar bruger edderkopper til at generere trafik, ignorerer robots.txt-derivaterne, og det giver ikke nogen fordele.

Darodar har positioneret sig selv, hvor det i øjeblikket er ved at bruge disse indekseringsboter til at henlede opmærksomheden. De sørger for at gennemgå så mange hjemmesider som muligt og efterlade et spor i trafikrapporterne for nysgerrige admins at finde. Interesseret i at vide, hvor trafikken kommer fra, besøger admins Darodar hjemmesiden, hvor de ser SEO værdien forslag og et tilbud om at tilmelde sig dem. Ingen ved, om virksomheden er legitim eller ej. Det faktum, at det bruger brutal kraft til at gennemgå websites uden at overveje reglerne i robots.txt rejser stor bekymring. Imidlertid hævder de også, at de kan aflyse alle, der anmoder om fjernelse fra deres indeks. Sandheden af ​​denne erklæring er endnu ikke bekræftet.

Ulemper ved Darodar Indeksering af dit websted

1. Skewed Data Analytics

En af konsekvenserne af Darodar, der besøger et websted, er, at det bliver registreret i trafikloggene. Problemet med dette er, at det skubber en gyldig henvisningskilde af listen, og det er ikke let at forklare for et executive-team, hvorfor Darodar vises på analyserapporten.

Darodar påvirker også webstedets afvisningshastighed. Da Darodar-robotterne besøger en enkelt side ad gangen, skævheder deres udfald til et højere antal.

Dataanalyser og sporingsapplikationer kan hjælpe med at filtrere uønsket trafik. Du kan filtrere ud Darodar fra Google Analytics. Ved at anvende et filter vises Darodar ikke længere i dine rapporter. Gå til Admin, og vælg derefter det filterværktøj, du vil bruge under visningen / profilen.

2. Båndbreddeomkostninger

Når Darodar-crawleren foretager forespørgsler til webstedet, flyder data frem og tilbage fra serveren. Det kan blive dyrt, især hvis serveren kører på en begrænset båndbredde. De store mængder trafik, som de Darodar genererer, kunne tilføje meget hurtigt.

Den bedste måde at blokere Darodar på er at bruge robots.txt som det normalt ignorerer. Det er også svært at blokere domænet ved hjælp af htaccess-direktiverne eller lignende fremgangsmåder, da det bruger flere steder til at generere trafik. Den anden mulighed er at implementere en blok på serverniveauet, hvilket kan have alvorlige konsekvenser for serverens ydeevne og derfor ikke anbefales.

Hvor skal du hen herfra?

Hvis Darodar ikke vises i trafikloggene, skal du bare ignorere dem for nu. Hvis du opdager en stigning i båndbreddeafgifter, eller du blot ønsker at fjerne dem fra dine rapporter, skal du bede om at blive afvist fra indeksering. Hvis det ikke virker, skal du anvende nogle serverbaserede regler, der nægter adgang fra enhver aktivitet fra Darodar.com.

November 29, 2017
Semalt Expert: Hvad er Darodar?
Reply