Back to Question Center
0

Semalt Expert illustrerer, hvordan du retter selvhenvisninger i Google Analytics

1 answers:

Igor Gamanenko, kundesucceschef for Semalt , indeholder her en omfattende vejledning om, hvordan man håndterer selvhenvisninger i Google Analytics.

I vores virksomhed arbejder vi meget med store virksomheder med Google Analytics. Når vi udfører analytiske anmeldelser til kunderne, opdager vi som regel almindelige selvreferencespørgsmål.

På samme måde har vi fået masser af kontakter som for sent med hensyn til afvikling af selvhenvisninger - nordexx stratus 225/40r18. Normalt havde vi brug for at komponere en blogindgang på den bedste måde at afregne dem på. Hvis du ikke har noget imod at udfylde os om, om dette indlæg har hjulpet dig med at tackle din bekymring.

Hvad refererer selvhenvisninger i Google Analytics til?

Selvhenvisninger i Google Analytics er, hvor du observerer dit mellemrum i henvisningsrapporter. For det meste er det stedet du mangler efter kode eller har et arrangementsproblem, der gør en gæst til at udløse forskellige sessioner, når der bare skal være en enkelt.

I ekstraordinære tilfælde behøver selvreferencer ikke at indlede et øjebliks session for at resultere i en selvhenvisning.

På den mulige chance, at du har designet Google Analytics til at spore tværgående sessioner over forskellige domæner og yderligere underdomæner, er et lille niveau af selvhenvisninger det normale.

Uanset at du ser mange selvhenvisninger i dine opskrivninger, er det tænkeligt, at der er et problem.

Hvorfor ville det være tilrådeligt for dig at konfigurere selvhenvisninger?

Selvhenvisninger i Google Analytics kan påvirke adfærd, adfærd og ændre oplysninger. Det er fundamentalt størstedelen af ​​dine oplysninger! Vi bør undersøge.

Selvhenvisninger påvirker informationsindsamling, da det vildledende udvider tilgangssessioner, for det meste for henvisninger. I situationer, hvor et øjebliks session ikke er begyndt, og en selvhenvisning stadig sker, kan en bevægelse stammer fra kanaler som direkte og CPC virkelig noteres som trafik som følge af henvisninger.

To grundlæggende drivere af selvhenvisninger i Google Analytics

De to grundlæggende slags selvhenvisninger kommer fra:

  • Fra basisopsætning af krydsrumsporing
  • Mangler følgende kode på en platform

Hvis du mangler følgende kode på en platform, gør dette en session, og en anden session begynder, da klienten klikker på den følgende side på din hjemmeside, der indeholder sporingskode.

Opdatering: Ekstra problemer, der resulterer i selvhenvisninger

Vi har ligeledes fremhævet to forskellige årsager til selvhenvisninger som følge af at angive et stort antal af dine selvforsendelsesproblemer:

  • Dårlig udnyttelse af UTM-mærker på indvendige forbindelser
  • Kontrol af headerinformation

Hvis du mærker indenfor forbindelser med UTM-faktor, stop venligst. Kontakt os snarere for hjælp til at udnytte brugerdefinerede målinger og kanaler til at spore dine indadgående kampe. Det er mere dygtigt og overskriver ikke, hvor bevægelsen i første omgang stammer fra.

På den tilfældige chance, at du har kigget på alle de berørte bekymringer, og overveje at kontrolhovedoplysninger kan være bekymring, kontakt os for flere data.

Segregerende selvhenvisninger i præsentationsrapporten

At forstå, hvad der forårsager dine selvhenvisninger, bør være muligt i tre faser. I tredje fase konfigurerede vi dig et fremdrevet fragment til at introducere i din Google Analytics-platform, som du vil kræve til undersøgelse. De tre faser er som følger:

  • Besøg præsentationsrapporten.
  • Udfør hjælpeparameteren for "Full Referrer".
  • Udfør det avancerede segment.
November 29, 2017