Back to Question Center
0

Semalt Expert: IoT og Reaper Botnets og de risici, der er forbundet med dem

1 answers:

Reaper botnets bruges til at bringe ned og målrette nogle onlinetjenester, såsom DDOS (Distributed Denial of Services). De leverer også et stort antal spamkampagner. Fordi brugerne ikke får en idé om, at reaper botnets inficerer deres computere, er det nemt for spammere at stjæle dine personlige data, som derefter bruges til identitetsstyveri svindel.

Nik Chaykovskiy, Semalt Customer Success Manager, forklarer, at det værste er, at cyberkriminelle skaber botnets og sælger dem til onlinebudgerne. De bruger derefter botnets til nogle cyberkriminaliteter over hele verden. IOT botnets er samlinger af kompromitterede enheder, herunder routere, DVR, kameraer, bærbare enheder og flere indlejrede teknologier. Det er hovedsageligt inficeret af vira og lader angriberne kontrollere og udføre forskellige opgaver både offline og online. Alle IoT-enheder har dårlige sikkerhedsindstillinger og egenskaber som forudsigelige legitimationsoplysninger, kompromitterede admin-login og delte porte til fjernadgang. Hackerne kompromitterer hovedsagelig enhederne via brute force logins og injicerer forskellige malware via de åbne porte eller sårbare tjenester.

Sådan finder du ud af om din pc er en del af IoT eller reaper botnets

Det er nemt at finde ud af om din computer er en del af en botnet, og du kan også evaluere dens indvirkning på enhedens ydeevne. Når en computer bliver en botnet del, fungerer den langsomt og virker ikke som beskrevet i dine instruktioner. Desuden læses hjemmesiderne ikke korrekt, og dine operativsystemer overbelastes med mange forespørgsler.

Hvordan fungerer disse botnets?

Maskens botnets og IoT er instrueret til at udføre visse opgaver. De er primært ansvarlige for at stjæle personlige oplysninger som kreditkortoplysninger og kan ikke være synlige for brugerne på grund af deres rolige adfærd. Hackere, der er kendt som botmasters, bruger hovedsagelig disse botnets. Kommando- og kontrolservere er beregnet til at bringe botnets ned.

Følgende risici er forbundet med disse botnets.

1. De foregiver at være legitime og få dig involveret i mistænkelige aktiviteter:

Risikoen forbundet med botnets er den samme som risikoen for ondsindede programmer og mistænkelige aktiviteter på internettet. Botnets er for eksempel designet til at stjæle dine personlige oplysninger og få adgang til dine kreditkortoplysninger. De får også adgang til dine intellektuelle egenskaber, blueprints og adgangskoder og til tider tvinger dig til at klikke på deres links til tilknyttede websteder. Du bør forstå, at når din computer bliver inficeret, vil den ikke længere fungere som dine krav, men vil udføre de opgaver, der er tildelt af en hacker.

2. Der er ingen linje mellem personlige og erhvervsmæssige computere og mobile enheder:

Linjen mellem firmaer og pc'er er sløret. Vi alle kan være ofre for botnet malware, og den eneste måde at slippe af med dem er at installere anti-malware programmer. Identifikation og standsning af botnet malware er alt, hvad du behøver for at sikre din sikkerhed online. Fra det teknologiske synspunkt kan botnets stoppes med anti-malware eller antivirusprogrammer. Vi kan stoppe infektionerne i netværkstrafikken og kan hurtigt slippe af med dem.

November 29, 2017
Semalt Expert: IoT og Reaper Botnets og de risici, der er forbundet med dem
Reply