Back to Question Center
0

Semalt Expert om at fjerne henvisningsspam i Google Analytics

1 answers:

Hvis du bruger Google Analytics-kontoen til dit websted, har du muligvis bemærket meget trafik fra copyrightclaims.org, get-free-social-traffic.com, floating-share-buttons.com, oo-6 -oo.com, free-traffic.xyz og andre lignende domæner, der fortsat vises i din statistik. Disse mistænkelige websteder fortsætter med at sende falsk trafik og er kendt som referrer spam - best website design companies.

Referral spam har til formål at narre webmastere og bloggere til at besøge deres egne sider og sider som referencer, generere indtægter for sig selv og forbedre deres websites placering i søgemaskinens resultater .

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , giver nogle overbevisende spørgsmål i denne henseende.

Alle de falske henvisninger med egenskaber beskrevet ovenfor er kendt som spøgelseshenvisninger. Som forretningsmand bør du vide, hvordan du differentierer de falske henvisninger fra legitim trafik, så du kan stoppe bots fra at crawle dit websted på internettet. Hvis nonsensrobotsne fortsætter med at krybbe dit websted, er chancerne for, at dets placering vil blive påvirket, og deres spor forbliver i din Google Analytics-konto for en levetid.

[fjernet]

Her har vi listen over domæner, der bruges som spøgelseshenvisninger:

  • blackhatworth.com
  • hulfingtonpost.com
  • darodar.com
  • humanorightswatch.org
  • o-o-6-o-o.com

Virkningerne af referrer spam

Henvisningsp spam spiller en afgørende rolle for at reducere nøjagtigheden af ​​dit websted og ødelægger dets overordnede omdømme på internettet. webmastere bekymrer sig ofte om kvaliteten af ​​de trafik, deres websites modtager, og Google Analytics kan bruges til at spore, hvilken type synspunkter dine websider får hver dag.

Eliminer henvisningspammen

Det er vigtigt at fjerne henvisningsspam, og den mest almindelige og udbredte anbefaling er at oprette filtre, der bruger kriterier baseret på dit henvisningsfelt. Filtrene hjælper med at eliminere lavkvalitetstrafik, og mange anbefaler bloggere at filtrere deres data baseret på felterne Campaign Source.

En anden måde at fjerne henvisnings spam på er at bruge filtre i afsnittet Hostname. Du kan også blokere IP-adresserne for de mistænkelige besøgende for en levetid for at forhindre falske sidevisninger fra at komme ind på dit websted. Den eneste ulempe ved denne teknik er, at den også vil filtrere de gyldige sidevisninger ud. For eksempel, hvis nogen har læst din artikel, vil hans synspunkt også blive markeret som spam. Men hvis du vil forhindre det, skal du blot blokere sidevisninger med hostnametranslate.googleusercontent.com.

Anmeldelser af Mediglobus online service personale. Vi leverer højkvalitets hospitalsbehandling og kvalificerede læger i udlandet.

November 29, 2017
Semalt Expert om at fjerne henvisningsspam i Google Analytics
Reply