Back to Question Center
0

Semalt Expert om oprettelse af brugerdefinerede posttyper i WordPress - 4 nemme trin

1 answers:

Brugerdefinerede posttyper er de grundlæggende indlæg, der har de forskellige sæt parametre defineret i koderne. Efter udgivelsen af ​​WordPress 3.0 er det nemt for dig at oprette dine brugerdefinerede indlægstyper. Hvis du opretter dem med succes og med de rigtige parametre, har du et tilpasset område i dit dashboard og kan vokse din virksomhed. Det er rigtigt, at WordPress er et meget kraftfuldt indholdsstyringssystem, der tilbyder masser af blogging muligheder. Gennem årene er det vokset til en stor platform og lader os bygge både grundlæggende og professionelle hjemmesider. Nye funktioner tilføjes hver dag, som brugerdefinerede menuer, posttyper, postformater og widgets.

Hvis du vil opdele dit webindhold i forskellige kategorier baseret på dets struktur og layout på dit websted, skal du oprette de tilpassede indlægstyper. Inde i din WordPress kan du definere kategorier, indlæg og tags af bestemte forfattere. Du kan også tilføje billeder og give troværdighed til dit websted, og alt dette er på grund af den brugerdefinerede posttype.

Her har Oliver King, en topspecialist fra Semalt , diskuteret de fire enkle trin til at oprette de tilpassede posttyper i WordPress.

Trin 1 - Registrer posttypen

Det første skridt er at registrere posttypen. Til dette skal du åbne functions.php filen og tilføje det specifikke doe i det..Du skal sørge for, at koden er indsat i PHP-taggen. Der er forskellige koder, der kan tilføjes her, men de mest almindelige koder er:

  • funktion movie_reviews_init - Dette hjælper os med at oprette nye funktioner i de tilpassede indlægstyper. Denne kode er hovedsageligt indsat i functions.php filen.
  • Etiket - Denne beskrivende kode skal indsættes i PHP-filen omhyggeligt. Wordpress bruger senere oplysningerne i denne kode til at definere dine brugerdefinerede indlæg.
  • show_ui - Det hjælper med at generere standardbrugerkonfiguration og hjælper med at administrere de brugerdefinerede indlæg i Admin panel. Du kan også sætte det rigtigt eller falsk ud fra dine krav.

Trin 2 - Test alt

Når du har defineret den brugerdefinerede posttype i funktionen.php-filen, skal du gå til WordPress dashboard for at kontrollere, om alt er gjort korrekt. Hvis tingene er korrekt udført, vil du se nye menupunkter på venstre side af skærmen, der hedder Movie Reviews. Hold markøren over denne mulighed, og du vil se forskellige brugerdefinerede posttyper. Klik på Tilføj ny mulighed og arbejde på skærmen af ​​dine brugerdefinerede indlæg. Hvis du klikker på visningsindstillingen, vil du se, hvordan dine brugerdefinerede indlæg vises på hjemmesiden.

Trin 3 - Opret skabeloner til brugerdefineret posttype

Hvis du ikke er tilfreds med den aktuelle skabelon for dine brugerdefinerede indlæg, kan du oprette den nye fil med navnet page-movie-reviews.php inde i temaets mappe for at få temaet ændret. Inde i denne mappe skal du indsætte en bestemt kode, før du gemmer indstillingerne. Sørg for at du har indsat koden korrekt og gå tilbage til adminområdet for at kontrollere, om alt er korrekt eller ej. Muligheden for din nye skabelon vises i sektionen Sideattributter.

Trin 4 - Tilføj flere muligheder

Hvis din hjemmeside handler om underholdning eller film, kan du tilføje et par filmanmeldelser. Til dette skal du justere størrelsen på miniaturebillederne fra WordPress-kontoen. Du vil se en samling af anmeldelser, som kan arrangeres og omarrangeres baseret på din brugerdefinerede posttype.

November 29, 2017
Semalt Expert om oprettelse af brugerdefinerede posttyper i WordPress - 4 nemme trin
Reply