Back to Question Center
0

Semalt Expert: Sådan oprettes en enkel WordPress-plugin

1 answers:

Oprettelse af et brugerdefineret WordPress-plugin er nemt. De fleste mennesker kan finde dette aspekt til gavn for deres modifikationer og mange behov. Plugins er stykker af PHP kode, som ændrer måden din hjemmeside opererer på - forno pizza fondo refrattario. Det er muligt at oprette denne kode og føje den til din WordPress hjemmeside uden at skulle ændre hovedkoden på hjemmesiden. I nogle tilfælde skal du muligvis tilføje en unik funktion til dit websted, som ikke har et færdigt kommercielt plugin.

I denne SEO artikel, leveret af Andrew Dyhan, en førende ekspert fra Semalt , vil du lære at oprette din brugerdefinerede WordPress plugin.

Grundlæggende struktur for et WordPress-plugin

I denne SEO guide vil vi fokusere på at skabe et WordPress plugin. Dette er en simpel PHP-fil, som indeholder nogle instruktioner i den. I min SEO-mening er det altid godt at oprette en mappe og sætte PHP-filen inde. Denne mappe skal indeholde et lignende navn med den på plugin'en. Efter at have oprettet denne fil, er det vigtigt at uploade det til wp-indhold / plugins mappe på din server vært. Et plugin har nogle få grundlæggende. For eksempel er der overskriften.

WordPress plugin header

En simpel overskrift har en lille funktionel struktur, som WordPress kan genkende. For eksempel har den:

Pluginnavn: Vores nye plugin

Dette er det enkleste format for en plugin header, der er kompatibel med WordPress content management system. Ved at gøre dette trin får du et arbejds plugin, som du kan aktivere i dit WordPress plugins område. Der er dog ingen funktioner på det. Derfor vil det ikke ændre nogen funktionalitet på dit websted. Overskriften kan også indeholde andre oplysninger som forfatteren, beskrivelsen, udgave etc. Nogle af disse oplysninger kan være nødvendige for fremtidige udviklingsmæssige formål.

Resten af ​​pluginet

Der er ingen begrænsning for de instruktioner, du kan lægge på dit plugin..Det er dog vigtigt at overveje svaret på dit websted som en byggestrategi. At sætte for meget kode kan gøre dit websted stærkt ændret. Du kan ændre dit plugin så meget som du har brug for. Det er en simpel PHP-fil, som du kan ændre ligesom noget tema, enhver ændring, som du kan lave til din functions.php-fil. Fra et grundlæggende punkt er det vigtigt at minimere de ændringer, som du kan sætte på et WordPress-websted. Jeg kan f.eks. Bruge denne uddrag til at hjælpe min hjemmeside omdirigere en side til en anden, selv på et helt nyt websted

funktion my_custom_redirect {

global $ post;

hvis (is_page || er_objekt ($ post)) {

hvis ($ redirect = get_post_meta ($ post-> ID, 'omdirigere', sandt)) {

wp_redirect ($ omdirigering);

udgang

add_action ('get_header', 'my_custom_redirect');

Denne uddrag har en simpel funktion. Det kan tillade dig at tilføje en brugerdefineret meta til enhver side. Desuden kan det hjælpe dig med at tilføje en brugerdefineret 'omdirigering' ved hjælp af en anden webadresse. I min tidligere overskrift vil hele plug'en se ud;

/ *

Pluginnavn: Vores nye plugin

funktion my_custom_redirect {

global $ post;

hvis (is_page || er_objekt ($ post)) {

hvis ($ redirect = get_post_meta ($ post-> ID, 'omdirigere', sandt))

wp_redirect ($ omdirigering);

udgang;

add_action ('get_header', 'my_custom_redirect');

Det er så nemt at oprette et brugerdefineret WordPress-plugin. Som i ovenstående tilfælde har vi lavet et plugin, der kan omdirigere sider. Du kan også tilføje en anden linje af PHP kode til at udføre forskellige funktioner på din WordPress hjemmeside.

November 29, 2017